Nnywellness.com

2001 Toyota Prius pålitelighet


2001 Toyota Prius pålitelighet

2001 Toyota Prius ble prototypiske hybridbil i det amerikanske markedet. Til tross for mange radikale, da nye teknologier, har til Prius 2001 holdt opp som en pålitelig bruktbil. Selv om 2011 Prius ruller ut, forblir originalen en solid bruktbil.

Positive

For det meste, 2001 Prius holder seg godt. Svært få problemer dukket opp med denne modellen tross bilens første Årsmodell. Bilen fikk konsekvent høye karakterer fra Edmunds.com og Consumer Reports, både nye og brukte bil. I tillegg selger en 2001 Prius for rundt $10.000. Dette er omtrent halvparten av prisen av den nyeste modellen. Dette representerer både en solid besparelser og en god indikator på at Prius har verdi.

Bekymringer

Det finnes to viktigste pålitelighet bekymringer med en 2001 Prius. Først, hvis noe større går galt med motoren, bare en Toyota forhandler kan fikse det. Mye av teknologien i Prius er unik for produsenten. Dette gjør kjøperen avhengig av forhandleren for store reparasjoner til motoren. Den andre bekymringen er batterilevetiden. Siden Prius rullet ut, har bekymringer oppstått at batteribankene vil til slutt slites og byttes ut. 2001 modellene finnes en 100000-mile garanti på batteriene. Det nyere modeller doblet kilometerstand 200000 miles, reflekterer større tillit i teknologien. Men selv i verste fall koster det mindre å kjøpe en brukt Prius og bytte batterier enn det gjør for å kjøpe en 2010 eller 2011 modell.

Sammendrag

Prius representerer et kvantesprang i miljøvennlige biler. Det fungerer godt og beholder verdi. Ulempen er hvis noe stor går galt, det kan bli dyrt og krever spesialisert reparasjoner. En forbruker må veie verdien til Prius mot potensielt dyre off-sjanse av store problemer.