Nnywellness.com

Løft Jack bruker


Løft Jack bruker

Implisert av navnet, er en heis jack produsert med hensikten å tillate eiere å løfte en bil opp fra bakken for å observere og arbeide på bilen fra den. Svar på forbrukernes behov er heis kontaktene tilgjengelige i en rekke størrelser og tykkelser for bruk på alle markedsføres på - og off-road - road kjøretøy. Andre bruksområder for heis knekter har utviklet seg over tid.

Dekk endre

Etter vurdering hvis et reservehjul tilgjengelig, vil drivere som opplever inntrufne av et flatt dekk begynne å se etter en knekt. Det kaie nødvendig er faktisk en heis jack, sterk nok til å løfte en bil fra bakken for å begynne dekk vedlikehold. Noen heis knekter har to pumper å heve jack opp til bilen raskere. Med hver pumpe ned slag reiser heisen høyere. Hydraulisk knekter har luften trykk innstillinger som gjør for løfting med en air regulatoren og lite til ingen pumpe at brukeren. Den sterkeste av disse kontaktene har stål, krom og støpejern deler. To tonn til 3-tonns kontaktene er mest egnet for løfting biler og sport nyttekjøretøyer.

Kjøretøy løsrivelse

Hvis en bil eller lastebil blir sittende fast i en snøfonn, kvikksand eller en haug av gjørme, en heis jack kan være den eneste utvei å trekke bilen opp og ut. Løfte opp foran bilen, spesielt kan bryte sugekraft. I slike tilfeller, bør løft kontakten være høyere enn dekkene. Standard dekk kan kreve en 48-tommers heis jack, mens høyere dekk kan kreve en 60-tommers verktøyet.

Winching

Etter vellykket frigjøre et kjøretøy fra en sugekraft, kan noen heis kontaktene brukes til å trekke eller vinsj en bil ut av en stående posisjon. Heis knekt sterk nok til å trekke et kjøretøy vanligvis har minst en 5000-tonns kapasitet. Noen heis knekter har støtfanger og rack-monteringssett og støtfanger kort at kontakten skal monteres sikkert på utsiden av et kjøretøy. Hvis dette ikke er tilgjengelig, kan forbrukere fest en ende av en kjede, slep stropp eller tau heis jack's topp klemme eller løfte nese og den andre enden til kjøretøyet eller et solid objekt som et tre. Med lift jack sikkert, kan det trekkes til vinsj en bil ut av en rut.

Kjøretøy senke

Like alle ned strøk på en heis jack vil oppreise en bil opp fra bakken, vil alle opp strøk av samme håndtaket redusere et kjøretøy i bakken. Heis kontakter bør være godt vedlikeholdt og regelmessig smurt å hindre stikker av pumpen håndtaket. Senke en heis jack kan være mer farlig enn heve en. En modig eller hindret heis mekanisme kan slippe tung belastning i stedet for gradvis redusere det potensielt skade på brukere og tilskuere.