Nnywellness.com

Hvordan finne et bilde av en 1994 Toyota Camry


Kjøpe og selge en bil er to ganske vanlig grunner å finne et bilde av en bestemt bil. Hvis du kjøper en bil online, du trenger et bilde for å kontrollere akkurat hva en bestemt bil skal se ut og hva standardfunksjoner bilen skal ha. Hvis du selger en bil, er et bilde av bilen nødvendig å gi potensielle kjøpere en påminnelse om hva bilen ser ut og dens funksjoner. For å finne et bilde av en 1994 Toyota Camry, kan du bruke flere kilder.

Instruksjoner

• Gå til Craigslist.com og velge et sted. Det spiller ingen rolle hvilken by, men større byen du velger jo mer sannsynlig du skal finne et bilde av en 1994 Toyota Camry. Velg "Biler og lastebiler" under "Til salgs"-menyen, og deretter inn i "1994 Toyota Camry" i søkefeltet. En liste over ' 94 Camrys kommer. Oppføringene som har bilder har ordene "img" eller "pic" ved siden av oppføringen tittelen. Klikk på oppføringen tittelen for å se bildet.

• Gå til KBB.com. Kelley Blue Book gir kjøretøy verdivurdering informasjon. Velg "Brukte biler" og velg år, merke og modell fra drop-down menyer. Velg enten "Trade-In verdi" eller "Retail verdi." Velg nøyaktig 1994 Toyota Camry du leter etter, for eksempel "DX Sedan" eller "LE vogn. Skriv inn i noen kjørelengde og kjøretøy tilstand og Trykk Fortsett." Et bilde av bilen over bilens verdi vises.

• Gå til Yahoo og velg "Bilder" rett over søkeboksen. Angi i "1994 Toyota Camry" og velg "Søk"-knappen. En rekke bilder som oppfyller søk på ordet angitt vises.

• Gå til Google og velg "Bilder" i øvre, venstre hjørne. Gå inn i "1994 Toyota Camry" i Søk og bla gjennom resultatene.

• Bla gjennom foto nettsteder som Photobucket.com og Flickr.com. Inngå i søkeordet "1994 Toyota Camry" søket og finne et bilde sånn.

• Finn gratis lager bilder av en 1994 Toyota Camry online ved å bla gjennom ledig online bilde banker som Sxc.hu, BigFoto.com og FreeDigitalPhotos.net. Disse nettstedene gi brukere tillatelse til å bruke bilder for bestemte formål. Les vilkårene på nettsiden for mer informasjon om bruk.

• Finn et bilde av en 1994 Toyota Camry ved å bla gjennom nettsteder som tilbyr Creative Commons-lisensierte bilder som CreativeCommons.org, en Yahoo Creative Commons på: search.yahoo.com/cc/ og EveryStockPhoto.com. Angi "1994 Toyota Camry" i søkefelt og søke etter bilder du kan bruke for kommersiell bruk.

Tips og advarsler

  • Hvis bruker et bilde for å selge en bil, må du kjøpe rettighetene til å bruke bildet. Kontakte eieren eller distributør for tillatelse til å bruke bildet for noe mer enn en referanse.