Nnywellness.com

Hvordan lage lys LED-baklys


Hvordan lage lys LED-baklys

Baklykter, eller bremselysene, er en viktig komponent i alle kjøretøy sikkerhetssystem. De fleste biler kommer med en tradisjonell lyspære installert i samlingen halen lys. Disse lysene fungere fint, er de mindre effektiv og ikke så kraftig som de nyere LED-baklyktene. LED lys er laget for å passe i en tradisjonell hale lett montering stikkontakt. Oppgraderer å lage lyse LED-baklys er derfor en enkel jobb for gjør-det-yourselfer.

Instruksjoner

• Parkere bilen på et flatt underlag og sette på parkeringsbremsen. Slå av motoren og vent opptil 30 minutter for automatisk å helt kald.

• Inspisere halen lys å bestemme tilgangspunkt. På noen biler kan du få tilgang pære utenfra ved å fjerne linsen. Hvis du ser skruene på selve linsen, bare fjerne disse med den aktuelle skrutrekkeren så går du til trinn 4. Andre modeller trenger du pop bagasjerommet og tilgang pære fra innsiden. Hvis dette er tilfelle, fortsetter du til trinn 3.

• Gå til stedet i bagasjerommet direkte bak halen lys. Trekke tilbake noen tepper å avsløre samlingen halen lys. Hvis det er en plast plass, fjerne dette for å få innpass i indre av halen lys. Disse er holdt på en av klippene eller skruer.

• Nå i samlingen halen lys og fange halen lyspæren. Gi den en sving til venstre for å løsne den og deretter dra det rett ut.

• Sett inn LED erstatning pære og slå den til høyre for å sikre det på plass. Erstatt alle tilgang paneler eller tepper. Gjenta denne prosessen på gjenværende halen lys eller bremselys.

Tips og advarsler

  • Hvis du skal installere LED baklys, hvorfor ikke erstatte alle bilens pærer for en mer effektiv og effektiv belysning. Når du begynner prosjektet, er det ganske enkel og grei å fullføre.
  • Aldri avreise en bil kjører når utføre selv de enkleste reparasjonene.