Nnywellness.com

Hvordan å reparere en bil som ikke starter eller slå Over


Hvordan å reparere en bil som ikke starter eller slå Over

Når du har en bil som ikke starter eller slå over, som mekanikere kaller en "ikke start ingen sveiv," gjennomgang siste reparasjon postene. Merk Hvis din mekaniker erstattet et batteri, batterikabelen, Dynamo, starter eller noe som ville kreve frakobling av batteriet. Hvis ja, kan det være så enkel som en løs tilknytning eller en defekt del. Sjekke batteristatusen med spenningen måleren først - den burde lese mellom 12.5 og 12,8 volt. Hvis batteriet er forbi sin levetid (48 til 72 måneder), erstatte den.

Instruksjoner

Tilkoblinger

• Grab de og Tvinn dem for hånd. Kontroller at batteriet terminalene ikke er løs på innlegg. En dårlig forbindelse kan føre lav spenning til forrett og det vil ikke skru motoren. Fjerne løse terminalen benytter en skiftenøkkel, ren enhver korrosjon fra terminalen og post med et batteri terminal renere og stramme terminalen på batteriet innlegget med en skiftenøkkel.

• Sjekk kabelen der den møter terminalen. Hvis det er løs, og det er typen terminal som klemmer på kabelen, løsne klemmen boltene holder kabelen til terminalen med en skiftenøkkel, trekk kabelen, ren kabelen og terminal med terminal renere, sett kabelen mellom klemme og terminal og boltene klemme med en skiftenøkkel.

• Kutte gamle terminalen av kabel med diagonale cutters hvis kabelen er slitt eller ødelagt der den møter terminalen og ikke strammes; stripe omtrent en tomme av isolasjon av kabel med den diagonale cutters, løsne klemmen skruene på den nye terminalen med en skiftenøkkel, sett kabelen mellom klemme og terminal, boltene klemme med en skiftenøkkel, koble terminalen til batteriet innlegget og stram den med en skiftenøkkel.

• Sjekk negative kabelen der det bolter til motoren og rammen for å sikre at det ikke er løs. Kontroller at positiv kabelen ikke er løs der den kobles til forrett. Hvis noen av disse kablene er løse, kan dette være årsaken til problemet. Skru dem med en skiftenøkkel eller hylse.

Starter

• Koble våren klemmen på en av starteren knappen ledningene til den batteriet terminal på starter releet og den andre til kommandoen terminalen. Trykk på knappen – hvis starteren skrur motoren, på solenoid mislyktes. Erstatte releet eller, hvis det er en del av starteren, erstatte starteren.

• Sjekk produsenten spesifikasjoner for hvor mange ampere starteren skal være tegning. Koble meter og se lesing som du prøver å skru motoren. Hvis tegn er for høyt eller for lavt, erstatte starteren.

• Heve bilen med et gulv jack og støtte det med jack står. Hvis støyen kommer fra starteren, men motoren ikke Spy, sjekk starter utstyret og svinghjulet for skadet eller mangler tenner. Hvis dette er tilfellet, trenger starter eller svinghjul utskifting.

Tips og advarsler

  • Bilbatterier inneholder syre.
  • Bruk alltid vernebriller og hansker når du arbeider med et batteri.
  • Ikke røyk nær batterier.
  • Rengjør batteri korrosjon med en natron lime og wire pensel. Skyll med vann.