Nnywellness.com

2007 Nissan Altima eksos Tips


2007 Nissan Altima eksos Tips

Nissan Altima har etablert seg som en av Nissans mest populære og varig modeller. 2007 Altima er en mellomstor bil utstyrt med en 3,5-liters, V-6 motor. En hybrid-versjon av Altima ble introdusert sent i 2007. En relativt billig måte å forbedre utseendet og lyden av din Altima lager eksosanlegg er å legge eksos tips. En rekke stiler er tilgjengelig for å passe 2007 Nissan Altima.

LED eksos Tips

Noen eksos tips som passer 2007 Nissan Altima har LED lamper rundt ytre omkretsen av spissen. Lampene i en standard rød farge, og noen har etset grafikk i krom. For at arbeide riktig, forlange LED-opplyst eksos tips installasjon både eksosrøret og et 12-volts strømuttak.

Dual eksos Tips

Dual eksos tips for 2007 Nissan Altima er bygget i en "Y"-figur. Ene enden kobles til bilens eksosrør, og spissen utvides til to side-ved-side eksos uttak. Diameteren på to tipsene vil variere, avhengig av spesifikke merke, og kan være opptil 3,5 tommer per stikkontakt.

Ellipse og rundt eksos Tips

Ellipse og rundt eksos tips er vanligvis tilgjengelig i en høy-polsk kromfinish. Noen tips har rullet kanter, betyr at metallet rulles under opprette en myk kant på åpningen eksos tips. Andre eksos tips tilbyr rettlinjet konstruksjon med skarpere kant på åpningen.