Nnywellness.com

Hvordan en Trailer på Kelley Blue Book


Det er ikke uvanlig å se kjøretøy trekke tilhengere på motorveiene. Trailere designet for camping eller for transport av varer er praktisk å ha og brukervennlig. Hvis du er i markedet for en brukt en og ønsker å vite hva den typiske prisen på en bestemt gjøre og modell ville være, gjør Kelley blå boken det enkelt å finne ut.

Instruksjoner

Sjekk ut traileren verdier

• Finne ut at bilen du vil prisen er faktisk betraktet som en tilhenger av Kelley Blue Book standarder. Trailere, generelt, er biler designet for å være spent for og tauet bak en annen bil. Kelley blå boken inneholder imidlertid bare priser for reising tilhengere (inkludert popup bobiler), femte hjul (towable RVs) og sammenleggbar trailere.

• Bestemme hvilken trailer du vil prisen. For transport av små varer og lette kjøretøy, kreves en folding trailer. Femte hjul og reise trailere er beregnet til fritidsbruk, og mange av dem er faktisk fullt utstyrt fritidskjøretøy.

• Samle relevant informasjon om traileren du vil prisen. Dette inkluderer å vite antallet aksler samt lengde, bredde og vekt.

• Finn riktig delen av Kelley Blue Book å pris tilhengeren. Delene er avgrenset av tilhengeren. Bruk kategoriene på sidene av sidene for å finne begynnelsen av hver inndeling.

• Bruk delen for modell/gjøre kryssreferanse på baksiden Kelley blå boken for å finne riktige produsenten av en bestemt modell.

• Søk etter riktig gjør tilhengeren. Kelley Blue Book alfabetiserer oppføringer av gjør og deretter sorterer resultatene av året (eldste til nyeste). Tilgjengelige modeller for hvert år vises under overskriften.

• Merk: Hvis det er noen spesielle merknader over oppføringen. Kelley Blue Book inneholder kommentarer om spesielle modeller hvis det er informasjon som er relevant for salg eller kjøp. For eksempel hvis en bestemt modell er ikke lenger produseres, vil dette være registrert.

• Les informasjonen i kolonnene identifisere at alternativene tilhengeren er et nøyaktig samsvar. Mange gjør av tilhengere har lignende modeller som bare litt fra hverandre.

• Se på handelen, privat fest og veiledende verdier. Handelen i verdien er hva din tilhenger er verdt til en forhandler når du handler det. Privat fest verdien er en rimelig estimat av hva tilhengeren er verdt hvis du selger eller kjøper det privat, mens den endelige verdien er hvor du bør forvente å betale på en forhandler mye.

• Bruk delen tilleggsutstyr for å se om traileren har flere funksjoner som vil øke sin verdi. Likeledes bruk angitt kjørelengde planene om tilhengeren er innen forventet alder.

Tips og advarsler

  • En folding trailer er har ofte sammenleggbare sider og brukt for lett transport inkludert, men ikke begrenset til, ATV og motorsykler.
  • Mens du kan pris de fleste typer kjøretøy på Kelley Blue Book online, kan trailere verdier bare finnes i den trykte utgaven av Kelley Blue Book, som utgis to ganger i året. Din lokale bibliotek eller bokhandel er sannsynlig å bære den nyeste kopien av veiledningen, eller du kan bestille den på Kelley Blue Book online.