Nnywellness.com

Hvordan bløtgjøre Hard, værbitt skinn bilseter


Hvordan bløtgjøre Hard, værbitt skinn bilseter

Skinn bilseter er et populært alternativ for bileiere og kjøpere. Mange mennesker liker naturlig følelse og tekstur av Lær. Skinn er også mer behagelig enn andre former for møbeltrekk som vinyl eller klut. Lær krever imidlertid riktig Stell og vedlikehold. Uaktsomhet fører sprakk Lær, som kan være kostbart å reparere. Sikre helsen til skinnseter med riktig vedlikehold.

Instruksjoner

• Rengjør overflaten av skinnsete med en renere som er utformet for skinn. Lær rengjøringsmidler er tilgjengelig på din lokale auto forsyning butikken. Fukt en klut med rensemiddel og begynne å jobbe. Pass på å komme inn i kriker og kroker av bilsete. Tillate renere å suge i skinn i noen minutter og tørk den tørr med en ren klut.

• Fukt en ren klut med bedrøve såpe. Bedrøve såpe er en rengjøring stoff som inneholder mykgjørende ingredienser som glyserin og lanolin som er trygt å bruke rundt skinn. Arbeide kluten inntil en rik skum former. Arbeide kluten i overflaten av læret. Igjen, sørg for å komme inn i kriker og kroker. Fokus på områder som er spesielt tørr eller ødelagt. Tørk deretter tørt med en ren klut. En lys film av den bedrøve såpen vil stå, å sikre helse skinn.

• En generøs mengde farge gjeninnfører gjelder setet og gni den med en fille, bruke en sirkelbevegelse. Bruk nok farge gjeninnfører vil danne en lys film. Den opprinnelige fargen av Lær vises gjennom som du gni løsningen i. Tørk av fuktighet med en ren klut.

• Mink olje vil holde huden smidig og sunn. Påfør en liten mengde mink olje på mørke skinn med en klut. Gni den ved en sirkelbevegelse. Mink olje vil flekke bleke farger og bør ikke brukes.

Tips og advarsler

  • Lær bør bli renset med en vann-basert rengjøringsmiddel så snart det er tilsmusset med eventuelle væsker. Tillater væske å sitte på skinn for lengre perioder kan fordreie og misfarges skinn.