Nnywellness.com

Hvordan du bruker en optisk Digital tilkobling fra en DVD-spiller til en HDTV


Hvordan du bruker en optisk Digital tilkobling fra en DVD-spiller til en HDTV

Optiske digitale kontakter er fiberoptiske kabler, også kalt TOSLINK-kabler, utformet for å sende høykvalitets lyd-signaler mellom apparatene. En fordel med denne kabelen over en lavere kvalitet-koaksialkabel er at det er mindre sannsynlig å forårsake hakkete og uønskede lyder. Ikke alle DVD-spillere kommer med en digital optisk tilkobling, så sjekk din modell for kompatibilitet. Du kan koble DVD-spilleren rett til baksiden av HDTV, eller du kan gå gjennom mottakeren.

Instruksjoner

• Koble den ene enden av TOSLINK-kabelen til DVD-spillerens "Optisk ut"-kontakten. Kabelender har en rund plugg, og jack ville ligne en firkantet boks med ett hull i midten.

• Koble den andre enden for TOSLINK-kabel til HDTV optisk inngang. Hvis bruker en mottaker, kobler du kabelen til baksiden av mottakeren.

• Koble mottakeren til HDTV via på de angitte tilkoblinger (for eksempel HDMI eller digital komponent kabler). Mottakeren må du koble til TVEN med både en lyd og video. HDMI, for eksempel overfører både video og lyd.

Tips og advarsler

  • Avhengig av HDTV oppsett må du kanskje gå inn i innstillingene og velger audio input metoden. Se brukerhåndboken for instruksjoner om hvordan å få tilgang til menyen.