Nnywellness.com

Hvordan å stoppe datamaskinen generert telefonsamtaler


Hvordan å stoppe datamaskinen generert telefonsamtaler

Effektiv 1 September 2009, US telefonselgere ikke kan gjøre datagenerert samtaler til huseiere uten skriftlig tillatelse. Den viktigste strategien for huseiere fortsatt mottar slike "robocalls" er å sette sine telefonnumre på nasjonale-ikke-ringe liste vedlikeholdes av den føderale regjeringen. Minst en gang i måneden, må selskapene "skrubbe" sine kontaktlister som er i gjør-ikke-ringe registeret.

Gjeld samlere er fritatt fra denne loven. Den opplagte måten å avslutte gjeld-relaterte samtaler er å betale regningen. Sperring som så, faktisk tar samtalen kan gjøre samtalene sjeldnere. Det finnes måter å stoppe disse samtalene helt.

Instruksjoner

Gjør-ikke-samtaleliste

• Gå til gjør-ikke-Call registerets nettsted på http://donotcall.gov.

• Klikk på knappen merket "Registrere et telefonnummer."

• Angi telefonnummeret du vil fjernes fra selskapenes kontaktlister - opp til 3 samtidig. Det spiller ingen rolle om du angi 7-sifrede nummeret med eller uten bindestrek.

• Skriv inn epostadressen din i den aktuelle tomt, slik at regjeringen kan sende deg en e-post for å bekrefte forespørselen. Regjeringen er ikke samler e-postadresser for å barrage deg med spam senere, men i stedet for å hindre noen fra å sette ditt telefonnummer på listen uten din tillatelse.

• Vent å motta bekreftelsesmeldingen, og klikk på koblingen nedenfor for å bekrefte forespørselen. Du vil motta e-post innen et par timer. Hvis ikke, sjekk for å se hvis det har tatt i spamfilteret. Når du klikker bekreftelsen koble sammen, er du ferdig. Fra den dagen har selskaper en måned å fjerne din fra kontaktlisten. Ditt slettet ikke fra listen over nasjonale gjør-ikke-ringe med mindre du ringer (888) 382-1222 å ha den fjernet.

• Klage på området gjør-ikke-ringe hvis samtaler ikke opphøre innen 30 dager.

Inkasso

• Kontroller nummeret ringer for inkasso. Du kan gjøre dette på en av følgende områder: whocalled.us, 800notes.com og whocallsme.com. Hvis det er en gjeld samleren og du ikke vil motta samtaler, går du videre til neste trinn.

• Ring nummeret gjeld samleren gir i sin melding. Når noen svarer, forespørsel en "skriftlig samlinger beskjed sendt via post." De har fem virkedager som overholder. Hvis du mottar en annen samtale (og din telefon poster vil bekrefte dette), kan du saksøke gjeld samleren i føderal domstol opptil $1000 for lovbestemte skader pluss noen juridiske avgifter for brudd på føderale gjeld samling praksis Act (FDCPA). Hvis de sender deg skriftlig varsel, tillater loven dem å starte sin robocalls på nytt etter en 30-dagers ventetid er over. Hvis de starter opp, gå til neste trinn.

• Finne kontaktadresse på korrespondanse de post. En postboks teller ikke. Du må finne en gateadresse i stedet. Noen gjeld samlere begrave den i fine print, så se vanskelig.

• Skriv et brev til kontakt adressen ber om å bevise sin identitet (siden de ønsker å sende dem pengene) og bevise at de har en juridisk rett til å samle inn gjeld i din egen tilstand (ikke i deres tilstand). Også be om hvor gjeld, opprinnelige långiver navn og adresse og hvordan gjeld samleren skjedde å erverve gjelden.

• Legg til at gjeld samleren er ikke lenger lov til å kontakte deg via telefon - kontakt må være post bare. Herfra hvis de kaller, kan du saksøke dem (igjen) for opp til $1000 for brudd på FDCPA.

• Gå til postkontoret, hvor du har dem sende brevet "sertifisert post returmottaket." Oppbevar kvitteringen.

• Ansette en advokat å saksøke gjeld samleren i føderal domstol hvis samtalene fortsette etter å gjøre alle de ovennevnte. Fortelle advokaten hver brudd på å maksimere lovbestemte skader pris. Hvis du er redd for å ansette en advokat på grunn av den rettslige avgifter, husk på at den rettslige avgifter er del av award vinner du.