Nnywellness.com

Hvordan låse opp Centennial telefoner


Centennial Trådløs, som i 2010 gjennomgår en fusjon med ATT &, tilbys kundene en rekke telefoner for bruk med deres planer, fra Motorola Franklin modeller. Hvis du ønsker å ta telefonen Centennial til en ny leverandør for en bedre pris eller å unngå roaming kostnader, må du spørre AT & T for en gratis låse opp koden eller kjøpe en fra en online nettsted. Uansett, er det en juridisk og vanligvis kostnadseffektiv prosess.

Instruksjoner

• Trykk "* #06 #" og deretter "sender" på telefonen Centennial å vise din 15-sifret IMEI (International Mobile utstyr identitet). Du kan også finne den på etiketten under batteriet. Skriv dette tallet ned.

• Ring AT & T kundeservice (se ressurser for kontaktinformasjon). Gi en representant IMEI-nummeret ditt og be om en gratis låse opp koden. Du blir fortalt at koden vil bli sendt til din e-postadresse, vanligvis innen tre til fem dager, eller du vil bli avvist. Hvis sistnevnte, gå til en av flere låse opp nettsteder (tre er i ressurser-delen). Angi modell, IMEI-nummeret og AT & T som bærer og betale oppover på $9.99 for en kode, som 2010.

• Fjern telefonen Centennial bakdekselet og batteriet og skyv SIM-kortet fra sporet under eller ved siden av batteriet. Returneres på sin rommet og slå på telefonen.

• Når du blir spurt, angi opplåsingskoden til tastaturet, så "Send." Du vil bli fortalt på skjermen hvis telefonen var ulåst. Hvis det ikke fungerer, kontakt den elektroniske tjenesten eller gamle operatør.

• Slå av telefonen, og deretter sette nye SIM-kortet i sporet. Tilbake batteri og tilbake dekselet, og telefonen er klar til å starte på nytt.