Nnywellness.com

1987 corvette hodet spesifikasjoner


Chevrolet begynte å produsere Corvette, en sportsbil, i 1953. Av 1987, den inn sin fjerde generasjon av produksjonen, som introduserte først helt nye ' Vette siden 1963. Det året var tilgjengelig i to trim alternativer, en coupe og en cabriolet. Chevrolet produsert 20,007 kupeer og kabrioleter 10,625 i 1987, de fleste som inneholdt en 350-kubikk-tommers forskyvning V8-motor.

Engine spesifikasjoner

I 1987 omtalt Chevrolet i sin Corvette en 350-kubikk-tommers, eller 5.7 liter, forskyvning motoren med åtte sylindre i en "V" formasjon. Denne motoren hadde en komprimering av 8,75-til-1, og produsert 240 hk ved 4000 rpm og 345 fotpund dreiemoment på 3200 rpm. I tillegg til Corvette plassert Chevrolet denne motoren i noen av lastebiler og varebiler.

Topplokk

I en motor gir topplokk en plattform eller base for forbrenning kamre, tennplugger og ventiler. Komponenten hele består av ventiler og ventil guider, seter og fjærer, rocker armene og rocker armen støtter.

Denne spesielle motoren hadde sylindere, hvorav hver hadde en 76-kubikk-centimeter eller 6.1-kubikk-tommers forbrenning kamre. Det hadde 1,94-tommers og 1,50-tommers ventiler. Selv om disse hodene ikke er nødvendigvis klassifisert for ytelse, har de virvel port inntak, som gjør for godt low-end dreiemoment og effektiv drivstoff-forbruk.

Topplokk motorblokken dreiemoment spesifikasjoner

Topplokk bolter på motorblokken i tre trinn: første til 25 fotpund dreiemoment og 45 fotpund, og til slutt til 65 fotpund. Disse trinnene må utføres en om gangen i en spiralformede.

Spiralformede sekvensering innebærer begynner torquing med det midterste bolt på komponenten og jobbe deg utover jevnt i begge retninger; dette lykkes i å bruke dreiemoment jevnt gjennom komponenten. Det første trinnet i oppsettet skal gjelde alle bolter i en spiralformede før det andre trinnet til alle bolter i nøyaktig samme sekvens. Fordi bolter trenger tid til å strekke og utligne, bør du vente 15 minutter mellom hvert trinn.

Andre dreiemoment spesifikasjoner

De fire indre boltene av eksos manifold krever 30 fotpund og alle andre bolter av eksos manifold krever 20 fotpund av dreiemoment til bli med topplokk. Inntaket manifold bolter til topplokk med 33 fotpund av dreiemoment.

Rocker arm stud og topplokk knytte sammen med 50 fotpund av dreiemoment. 5/8 tennplugger krever 15 fotpund og 13/16 tennplugger krever 22 fotpund av dreiemoment til koble riktig til topplokk. Valve-cover-to-sylinder-head bolter krever 5 fotpund av dreiemoment.