Nnywellness.com

1969 Dodge Dart spesifikasjoner


Dodge Dart startet som en full størrelse bil i 1960 og krympet til en mellomstore i 1962 og ble en kompakt i 1963. Tidsgrensen bodde en kompakt før selskapet avsluttet produksjonen i 1976 for å konsentrere seg om dens etterfølger, i Aspen. Gjennom årene gikk tidsgrensen gjennom ulike design og redesigns. 1969 hadde tidsgrensen mottatt renoveringer til interiør, eksteriør og motor for å gjøre det mer som en muskel bil enn en vanlig rimelig priset sedan.

Kroppen

I 1969 var tidsgrensen tilgjengelig i flere modeller og kroppen stiler. Du kan kjøpe din pil som standard firedørs sedan, som en egendefinert fire-dørs hard top, som en GT modellen cabriolet, som en GTS modell hardtop eller konvertible eller som en Swinger modell coupe eller cabriolet. GT var luksusen Dart, mens GT Sport (GTS) ble introdusert i 1968 for å konkurrere med andre populære kjøretøyer som Nova SS. GTS hadde chrome trim, Rallye suspensjon og større hjul og felger enn standard sedan. GTS var ment å se sporty og rask, med siden kroppen racing striper, hette buler, luftventiler og bakre bumble bee striper. Hvis du bestilte V-8 motoren for GTS, ble suspensjon gjort sterkere av svaie barer og foran torsion. I 1969 introduserte Dodge også Swinger, ment å appellere til ungdom markedet. Swinger hadde en lys rød utvendig og bumble bee striper. Det hadde også en Rallye suspensjon og ytelse hette.

Søkemotor

I 1969 tilbys Dodge seks motorer for tidsgrensen. Økonomien modellen var en skrå seks 170-kubikk tomme motor med to ventiler per sylinder. Den hadde en hestekrefter av 115 hk 4,440 RPM, en hp forholdet kroppsvekt 23,7 og en komprimering av 8.5:1. En tre-trinns manuell girkasse kom standard, mens en tre-trinns dreiemoment-flite automatgir og en firetrinns manuell ble tilbudt som ekstrautstyr. GT Sport modellen hadde en kraftigere motor alternativ, en 383 kubikk tommer V-8. Swinger hadde en 340 kubikk tommer, 275-hk V-8. Swinger kom med en firetrinns manuell girkasse og Hurst shifter.

Funksjoner og alternativer

Med så mange modeller tilbys det ingen overraskelsen at det var mange muligheter for ulike 1969 dart. Luksus GT kom med full gulvteppet, et utvalg av 16 innvendig farger, selvjusterende bremser og et Varmeapparat/defroster. Cabrioleter hadde en makt toppen og alle-vinyl benk seter, med bøtteseter som et alternativ. Swinger og Dart sedan hadde to horn og klut-og-vinyl møbeltrekk og Swinger også tilbudt muligheten til alle-vinyl sete trim. Swinger-340 og Dart skikken hadde også full benk seter, sammen med alternativet for alle-vinyl interiør. Til slutt, GTS tilbudt bøtteseter (valgfritt til kabrioleter, standarden for de harde), to-tone maling jobber og dual eksos tips.