Nnywellness.com

Farene ved cellen telefonbruk stund kjørende


Farene ved cellen telefonbruk stund kjørende

Mobilen har sterkt redusert noen av stresset personer opplever når de trenger å gjøre kontakt eller kontaktes og er borte fra hjemmet. Det er alltid en god idé å bære en mobiltelefon med deg når du er på veien, fordi det kan hjelpe deg i tilfelle en ulykke eller bilen bryte ned. Imidlertid, en mobiltelefon kan også forårsake ulykker når driveren er opptatt snakker eller tekstil på en.

Distraksjon

En mobiltelefon er en stor distraksjon når du kjører. Stedet for å fokusere på veien, er du fokusert på en annen samtale. Mobiltelefonen er årsaken til mange trafikkulykker.

Ringer

Selv snakker i telefonen mens kjøring regnes bedre enn å sende tekstmeldinger, er det fortsatt farlig. Du bør aldri ta en samtale mens du kjører. Snakker i telefonen distrahere oppmerksomheten fra veien.

Tekstil

Tekstil er enda farligere mens du kjører. Når du tekster, må du se på telefonen som du skriver inn og lese innkommende tekstmeldinger. Du bør aldri tekst mens på veien. Hvis du absolutt må, dra over.

Spille spill

Utrolig noen folk spille også spill på sin mobiltelefon mens du kjører. Dette er en forferdelig idé, som din oppmerksomhet ikke kan være på spillet og veien samtidig. Aldri spille et spill når du kjører.

Lytte til musikk

Mange mobiltelefoner har innebygd mp3-spillere. Det er en fin funksjon, men kan bli misbrukt på veien. Stick til bilradioen hvis du kan. Mobiltelefon mp3 spillerne skifte oppmerksomheten fra veien fordi du må se gjennom spillelister.