Nnywellness.com

Min Motorola kabelboks fungerer ikke med min Magnavox LCD TV


Min Motorola kabelboks fungerer ikke med min Magnavox LCD TV

I teorien er hver kabelboks og hver kabel-leverandør, kompatibel med alle TV merke og modell. Men hva som er sant i teorien er ikke alltid sant i virkeligheten. Noen ganger er kablene som kobler din Motorola kabelboks til Magnavox LCD TV kilden til problemene; i andre tilfeller er Motorola mottakeren selv å skylde.

Kontroller kabler

Motorola kabel-boksen er koblet til ditt hjem i eksterne kabelboks og Magnavox apparatet via en rekke koaksial kabler. Disse kablene bærer signalet fra kabelleverandøren din hjem og til slutt til TV. Skade disse kablene - inkludert bøyd, slitt eller skiver deler svekke styrken på kabel TV-signalet. Resultatet er forvrengt lyd og bilde problemer som pixelation og fryste bilder på Magnavox TV-skjermen. Hvis du abonnerer HD-programmering gjennom kabelselskapet, vil i tillegg TV kobles til Motorola mottakeren bruker en HDMI-kabel. Like skade koaksial kabler vil forstyrre kabel signalet på standarddefinisjon kanaler, skade HDMI kabel resultatene fattig hørlig og video kvalitet på HD kanaler.

Kontroller tilkoplingane

Selv om din koaksial og HDMI-kabler er fri for skader, de kan fremdeles være kilden til dine problemer. Koaksial kabler koble til porter på baksiden av din TV og kabel-boksen med F-kontakter. Hvis disse koblingene ikke er fullstendig og riktig skrus i Magnavox TV eller Motorola mottakeren, vil de ikke kunne nøyaktig sende signal til TV-skjermen.

Gjenstarte din mottaker

Din Motorola Receiver er en gatekeeper mellom kabelselskapet og hva som vises på TVen. Knyttet til kontoen kabel, denne boksen blokker vise kanaler og funksjoner som du ikke abonnerer samtidig du finner du kanaler og funksjoner som du har betalt. Noen ganger sender kabelleverandøren ut oppdateringer til din kabelboksen. Hvis disse oppdateringene ikke behandlet på riktig måte, fungerer systemet ikke ordentlig. Tilbakestille din kabel-boksen ved å koble den fra strømkilden for opptil 30 sekunder - den nøyaktige lengden av tid varierer avhengig av leverandøren. Når du kobler den til igjen, den ville automatisk avsøke for oppdateringer.

Programmere fjernkontrollen

Kabelselskapet vil gi deg en universell fjernkontroll, som du kan bruke til å operere både Magnavox TV og Motorola kabel-boksen. For å bruke dette fjernkontroll, må du først programmere den skal gjenkjenne både din kabelboks og TVen. Den nøyaktige fremgangsmåten varierer avhengig av leverandøren og typen fjernkontroll som det gir deg. Men innebærer det vanligvis inn en firesifret kode unike modellen din TV og kabel-boksen. Hvis du angir en feil koden for TV eller kabelboksen, vil fjernkontrollen ikke kunne betjene dem, gjør det ut som om de to enhetene ikke er kompatible.