Nnywellness.com

Hjemmelaget høy ytelse HDTV antenne


Hjemmelaget høy ytelse HDTV antenne

Gjør en hjemmelaget høyeffekts HDTV antenne er et spørsmål om styrke innkommende over-the-air signaler: montere antennen utenfor, bruke en støtte reflektor med antenne, plassere antennen mer nøyaktig eller legge til en forforsterker antennen å øke signaler før de når TV. Til slutt bruk tversoversløyfe antennen som replikerer en DB4 antenne, som bringer i hele spekteret av VHF og UHF kanaler (2 til 65).

Fra ledningen hengere til HDTV

For å gjøre en stor høyeffekts HDTV antenne henger i et skap. Begynn, men med en 41-tommers lengde på 2 x 4. Legge til totalt 10 wire kleshengere fra skapet eller Klesvask, åtte "V" r som til sammen utgjør bow båndene, og to mer å interconnect dem. Få tre skruer og skiver å sikre hver hengeren segmentet, og en VHF/UHF fra en dollar butikk.

Gamle metall gitre av hyller eller ovn gjør et utmerket støtte element, fordi de tilbyr lite vindmotstand og omtrentlig støtte produsert DB4 antenner. En 30 x 16-tommers stykke kryssfiner eller tunge papp dekket med aluminiumsfolie er imidlertid prototypiske DIY backing reflektor, selv om det er bedre for loftet fordi det er en solid overflate.

Montering

Sy støtte Reflektoren i en smal siden 2 x 4 med spiker eller skruer. Deretter knytte hver V delen kleshenger til motsatt kant av 2 x 4, fire en side, fem inches fra toppen og syv inches mellom hver hengeren. Gjenta rekkefølgen på den andre siden på nøyaktig samme målingene sørge skivene ikke touch hverandre.

To ekstra 24-25-tommers hengeren lengder koble alle "V" s. koble en fra øverst til venstre "V" posisjon, krysser høyre # 2, Fortsett ned gjennom høyre #3 og slutter på venstre #4. Gjenta sekvensen, fra øverst til høyre, med andre hengeren lengden. Når de er begge sikret under skivene, og begge to krysset punkter er isolert for å hindre shorting, knytte de to wire fører VHF/UHF kortets de to sammenhengende hengeren lengder, halvveis mellom tversoversløyfe par 2 og 3.

Posisjonering og øker Tips

Bunnen av 2 x 4 kan installeres i en motorisert base hvis fjernkontroll plasseringen av antennen. Skjær bunnen av 2 x 4 smal nok å sette den i en motorisert base hvis fjernkontroll plasseringen av antennen. Ellers monteres antennen på et loft eller utenfor, plasser den for maksimal signalstyrke og gratis, etersendt HDTV-kanaler er ditt.

Eksterne områder langt fra sendere kan dra nytte av en forforsterker for å styrke signalet fra antennen til TV kan gi ytterligere signal løft.