Nnywellness.com

Super Tech Oilfilters vs Wix oljefiltre


Oljefiltre Rengjør motorolje går til motoren. De hindrer smuss fra forurensende motoren mens oljen å passere raskt. Siste stiger i produksjonen av generiske produkter heve spørsmål om kvalitet, pris og pålitelighet.

WIX filtre

WIX filtre først patentert oljefilteret spinn på og fortsetter å være i forkant av kjøretøyet og teknologi. Disse filtrene er kjent for sine stabiliteten. Filtre gå gjennom strenge kvalitetskontroller, både materialer og forsamlingen.

Super Tech

Super Tech er en Walmart oljefiltre tilgjengelig på de fleste detaljhandel steder. Nylige endringer i Super Tech filteret inkluderer outsourcing. Produktene er nå produsert i Mexico og sendt til USA Til tross for dette, kvaliteten på Super Tech filtre er høy og noen få har blitt sendt.

Comparsion

Det er vanskelig å sammenligne high-end WIX filteret til Walmart Super Tech bare fordi side-ved-side-sammenligninger ikke er gjort. Mens SAE J806 tester bevise kostbar WIX olje filtre kan holde filtrering lenger enn den ledende nasjonale merket, er J806 testene bare nødvendig filter testen og ikke den mest nøyaktige. Walmart outsourcing reduserer prisen på Super Tech, men også kvaliteten. Noen filtre har blitt ødelagt mens fjernes fra motoren og metall ventilen er erstattet med en hard plast.