Nnywellness.com

Forskjellen mellom lange blokker & korte blokkere


Forskjellen mellom lange blokker & korte blokkere

Lang blokken motorer er i utgangspunktet hele motoren inkludert sylinder blokk og topplokk. Kort blokken motorer består av sylinder blokk, stempler og sveiv. Ingen hoder er inkludert i en kort blokk motor. Lang blokken motorer er dyrere, men er mer fullstendig og krever mindre arbeid som erstatninger.

Korte blokkere

Kort blokken er egentlig kjernen i motoren som kan bygges med deler fra en gammel motor. Korte blokkere refererer til deler integrert sylinder blokk, inkludert stempelet krank og stempler. Kort blokken motorer inkluderer ikke andre vedlegg vannpumpe, olje pan eller svinghjul.

Lang blokk

Lang blokken motorer er korte blokkere komponenter samt alt annet som kreves for å gjøre motoren kjører. Ekstra deler inkluderer topplokk, manifolder, ventiler, guider og kilder, kamaksel, timingen tannhjul og lagrene. Lang blokken motorer som er fullt kablet og klar til å kjøre omtales som "nøkkelferdige" motorer.

Betraktninger

Korte blokkere erstatninger brukes når kamaksel eller sylinder blokk er skadet repareres. Deler fra den gamle motoren som brukes er tatt fra den gamle motoren og plassert på nye kort blokken. Dette er betydelig billigere enn å kjøpe en ny fullstendig lang blokk eller nøkkelferdige engine.

Definisjoner

Kort og lang blokken refererer ikke til størrelsen på motorblokken. Hver henviser bare til staten fullstendigheten av motoren. Kvartaler er ofte utstyrt med flere komponenter til å forenkle gjenoppbygging. Elementer som olje og vann pumper, olje pan og rod samlinger er noen ganger inkludert.

Bygge en kort blokk

Det første trinnet i å gjenoppbygge en korte blokkere motor er å gjøre en uekte buildup. Deler montert kort blokken men ikke torqued endelige spesifikasjoner. Dette er en test for å se om alle delene passer. Rod klaring, stempelet dekk høyde og ventil og sveiv klaring kan kontrolleres. Deler er bakken tilpasses etter behov før sluttmontering og dreiemoment bolter.