Nnywellness.com

Hvordan å reparere svaie Bar Link på en 2001 Ford F-150


Hvordan å reparere svaie Bar Link på en 2001 Ford F-150

Koblingene som finnes på endene av svaie bar i din 2001 Ford F-150 koble svaie baren til nedre kontroll armer av forstillingen. Svaie bar kontroller kroppen rulle i en sving ved å gi ytterligere våren satsen forstillingen. Ved å koble begge foran nedre kontroll armer til rammen og hver andre, ekstra våren er rente fra svaie baren overført til suspensjon på utsiden ved å hindre våren komprimering og kroppen roll.

Instruksjoner

• Løfte og støtte din F-150 med et gulv jack og jack står foran. Sette på parkeringsbremsen og blokkere bakhjulene med hjulet parkeringsklosser for ekstra sikkerhet. Posisjon jack står under fronten av rammen og lavere lastebilen på tribunene.

• Fjerne den gamle koblingen ved unbolting det fra svaie-baren og den nedre kontroll arm. Svaie bar koblingene er plassert på ytre endene av svaie baren og koble svaie baren til nedre kontroll arm. Hold lang bolten som passerer gjennom linken, svaie bar og kontroll arm med en 14 mm fastnøkkel og skru låsemutteren på undersiden av koblingen med en 14 mm støpsel og ratchet. Skyv bolten ut og de resterende delene av koblingen skal falle ut også.

• Åpne koblingen kit og skyv en cupped skive og en av gummi foringer på nye lang bolten. Skyv bolten opp gjennom nedre kontroll arm og installere en annen cupped vaskemaskin og gummi foringen på bolten foringer mot kontrollarmen og skivene er på utsiden av foringer, sandwiching fôringene på hver side av kontrollarmen.

• Skyv en av metall rørformet avstandsstykkene på bolten, og deretter installere en annen cupped vaskemaskin og gummi foring på bolten slik at gummi foringen mot svaie baren. Skyv bolten gjennom svaie bar og installere gjenværende foring og cup skive.

• Bruk gulvet jack for å heve den nedre kontroll arm opp så bolten passerer svaie bar tilstrekkelig slik at låsemutteren installeres på den lange skrue. Skru til låsemutteren på slutten av bolt og stramme sikkert. Trekk til låsemutteren før gummi foringer komprimeres og begynner å bule ut på center.

• Heve bilen utenfor jack står og fjerne står. Lavere lastebil og test stasjonen det bekrefte nye lenker ikke rasle eller pop når treffer humper og snu. Hvis lyder, vil ytterligere innstramming av koblingen bolten eliminere dem.

Tips og advarsler

  • Bruke en skvett av silisium fett gummi link foringer for å hindre støy.
  • Unnlatelse av å støtte bilens vekt med jack står mens arbeider under det kan resultere i Kjøretøyskade og alvorlige skader.