Nnywellness.com

Kan du kopiere meldinger fra en LG Xenon en datamaskin?


Takket være flere av funksjonene, kan du kopiere meldinger fra den LG Xenon til en datamaskin, men du må gjøre det i en rundkjøring måte. Tekstmeldinger, offisielt kjent som Short Message Service meldinger, er begrenset til 160 tegn, men kan også komme i form av Multimedia Messaging Service meldinger. MMS-meldinger støtter også tale, video og bilder.

Mobil e-post

Hvis du vil kopiere en tekstmelding fra LG Xenon til en datamaskin, kopier og lim inn meldingen i en e-postmelding, og sende den til en e-postkonto du får fra en PC. Xenon støtter mobil e-post via Internett-tilkoblinger til en Post Office Protocol, Simple Mail Transfer Protocol eller Internet Message Access Protocol server, som gir deg tilgang til e-postkontoene gjennom telefonen. Når sendt til en e-postadresse, kan du skrive teksten beskjed fra PC på fritiden.

Meldinger

En annen måte å kopiere en tekstmelding fra Xenon til en datamaskin er å videresende meldingen til en e-postkonto gjennom enhetens multimedia funksjon. Du kan sende tekstmeldingen som en SMS eller MMS-melding, som, i tillegg til et 10-sifret mobiltelefon tall, kan sendes til en e-postadresse. Direktemeldinger er en annen metode for å få en tekstmelding til en datamaskin og er tilrettelagt gjennom en Internett-tilkobling til en tredjeparts IM klienten, som Yahoo, AOL eller Microsoft. Konto for øyeblikkelige meldinger beholde kopier av meldingene du sender og mottar, gir deg tilgang til dem når du logger inn på kontoen fra en datamaskin.

Bluetooth

Utstyrt med et utvalg av Bluetooth-profiler, kan den LG Xenon også få en tekstmelding til en datamaskin via en av modiene. Object Push Profile lar deg overføre filer, inkludert tekstmeldinger, fra én OPP utstyrte enhet til en annen. Ligner OPP, File Transfer Profile ikke bare lar deg overføre filer fra én enhet til en annen, men lar deg også se en liste over filer på den andre enheten før du overfører innhold. Mange PCer leveres med Bluetooth-teknologi forhåndsinstallert, gjør denne metoden et levedyktig alternativ for kopiering av tekst.

Betraktninger

Hvis skrive en tekstmelding er din eneste hensikt for å kopiere den til en datamaskin, bruk Xenon grunnleggende utskrift profilen, som lar deg skrive ut filer direkte fra enheten på en skriver som har den samme Bluetooth-teknologien. Xenon er ikke trådløst kompatibel og bare kobler til de 2G og 3G trådløse nettverkene, som betyr overføre tekstmeldinger til en datamaskin vil ta lengre tid enn via en Wi-Fi-tilkobling.