Nnywellness.com

Hvordan å reparere en Toshiba 51H 84


Hvordan å reparere en Toshiba 51H 84

Reparere TVen selv og spare penger. Bak projeksjon TV gir høy definisjon kvalitetsvideo til en rimelig pris. Toshiba produserer en rekke forbrukerelektronikk Bakprojeksjon TV. De er masseprodusert for å tilfredsstille etterspørselen, men disse komponentene kan være defekt, og må skiftes. Toshiba 51H 84 er vennlig og lett å koble. Den TV-designen gir forbrukeren mulighet til å løse mange problemer uten behov for en tekniker.

Instruksjoner

• Koble TV og la det sitte i minst en time å la det bløt restarte. Overspenning og overoppheting kan TVer selv beskytte seg ved å slå av. En myk tilbakestilling vil tillate TV starte normal drift. Legge til et overspenningsvern og fjerne bakpanelet for å fjerne støv og rusk fra kretskortet.

• Justere lydinnstillingene i TV-menyen. Hvis lyden ikke fungerer eller er lav, kan uavhengige audiomenyen begrense volumet. Kontroller at enhetene er koblet til riktig innganger. Hvis lyden ikke er fortsatt på et passende nivå, bruk en lydmottaker legge ekstra høyttalere og en subwoofer. Endre skadede kabler å sikre riktig kvalitet.

• Flytte din sitteplasser som passer inn i visningsområdet. Bak projeksjon TVer har en smal visningsvinkel i forhold til andre HD-TV. Veksle innstillingene kontrast og lysstyrke eller fargetemperatur for å øke lysstyrken. Bruk en video kalibrering DVD for å finne din foretrukne video-innstillingene.

• Koble videokablene til høyre. Velg riktig kanal og kontroller at videoenheten spiller riktig. Bytte rundt videoinngangene i tilfelle en av dem er defekt. Bruke HDMI hvis mulig for den enkleste connectivity og den beste videokvaliteten.

Tips og advarsler

  • Bruk alltid et overspenningsvern for elektroniske enheter.
  • Aldri åpne elektroniske enheter mens de er koblet.