Nnywellness.com

Kan jeg bruke en infrarød lyskilde å øke min kameraet rekkevidde?


Kan jeg bruke en infrarød lyskilde å øke min kameraet rekkevidde?

Hvis du trenger å utvide rekkevidden av kamera eller videokamera for nattfotografering eller video, bruk ekstern infrarød belysning kilder for å hjelpe. De fleste kameraer har innebygde infrarøde lamper, men disse er bare kraftig nok til å nå et par feet foran kameraet. Ekstern lysene, som er ofte bærbare eller akkumulator drevet, kan øke kameraets område i lite lys og natt situasjoner

Hvorfor infrarød?

Men menneskelige øyne ikke ser infrarødt lys, kan følsom lys sensorer på mange kameraer og videokameraer bruke den til å belyse mørke motiver. Infrarød eller IR, lyset er reflekterende, slik at den spretter et emne og tilbake til kameraet som en bilde disposisjon. Infrarødt lys bruker en rød bølgelengde, i motsetning til sollys som inkluderer alle farger, slik at bildene vises vanligvis monokromatisk, noen ganger med en grønn farge.

Bruker

Selv om de fleste fotografer liker IR fotografi, er det spesielt nyttig når du tar natta bilder av dyrelivet, når fargefotografering ikke er like viktig som å ta bilder av atferd. Infrarødt lys brukes til å øke omfanget av hjem og business adaptere, samt andre dårlige videoopptak. Noen pek og skyt digitalkameraer bruke en liten IR lys til å flash auto-fokus.

Avstand

Utvalget av kameraet natten avhenger av de lille LED infrarøde lampene som utgjør ditt lys. Flere lamper du har, mer området du har. Hvis du har en bærbar lys som inneholder 36 infrarøde lamper, for eksempel at du kan øke kameraets område ca 50 fot.

Begrensninger

Selv om lyset fra pærene IR sprer seg litt ligner en vanlig lommelykt, er det mest line-of-sight. Hvis du trenger en 360-graders visning om natten, kan du bruke flere lys peker i alle retninger. Infrarødt lys fungerer ved å være reflekteres tilbake til kameraet, så det ikke fungerer når skinne mot en reflekterende overflate, som et vindu. Reflekterende natur IR lys betyr at objekter nær kameraet, vanligvis innen ca fem feet, vises lyse og ukjent, som for mye lyset reflekteres tilbake uten avstanden for å spre det. Dette er spesielt viktig når du betrakter plasseringsalternativer for sikkerhet kameraer, å sikre at du kan se ansikter eller bilskilt om nødvendig.