Nnywellness.com

Start- og bakken problemer på en 1990 Jeep Cherokee begrenset


Start- og bakken problemer på en 1990 Jeep Cherokee begrenset

Cherokee er en sport nyttekjøretøy produsert av Jeep. Forankring problemer i batteriet kan føre til at motoren ikke skru. De fleste forankring problemer kan trolig være koblet til en dårlig akkumulator tilkobling eller korrodert batteri kabel. En rask sjekk på batteriet har vanligvis din 1990 Jeep Cherokee tilbake på veien.

Instruksjoner

• Manøver din Jeep Cherokee til et trygt område på flat mark. Delta på parkeringsbremsen eller bruke dekk stopper for å hindre at bilen ruller mens du feilsøker batteriet. Forsøk å starte motoren. Se på dashbordet for å se hvis dashboard lysene kommer. Slå på din innvendig lys og Merk om de kommer på.

• Pop panseret på din Cherokee. Finn batteriet boliger område på førersiden av motoren. Sjekk batterikablene for tydelig underskriver av korrosjon eller rust. Kontroller at batterikablene er tett sikret til batteriet. Når du undersøker batterikablene, bør du ikke se noen metalltråd. Prøv å starte så motor.

• Hoppe starte batteriet med en hopp-Start kit å dekke muligheten at du har en svak akkumulator.

• Spore hele lengden av negative batterikabelen fra batteriet til du kommer til kroppen av bilen. Se etter hull i kabelen som kan indikere skade. Kontroller kabelen for symptomer på varmeskade som smeltet områder.

• Følg negative batterikabelen til det deler og blir grunnen kabelen koble til motoren. Inspisere bakken ledningen for korrosjon. Se på området der bakken ledningen kobles til motorblokken. Kontroller at bakken ledningen er sikret på motorblokken.