Nnywellness.com

Hvordan kan jeg fjerne Latex lim fra en bil?


Hvordan kan jeg fjerne Latex lim fra en bil?

Latex bygging lim er en av de lurer på lille jernvarehandel som så ofte finner et hjem i gearhead's garasje. Noen andre rimelige og kommersielt tilgjengelig stoffer kan gi typen gripende makt, fleksibelt hold og vann-forsegling evne som latex selvklebende kan. Men dette spesialiserte lim har ettall større begrensningen; har blitt designet for hjemmebruk for indre - det fungerer bare i visse temperatur områder. Men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting når det gjelder å få ting ut av hva du stakk den til.

Instruksjoner

• Superheat eller kule latex fjerne så mye som mulig. Latex lim driftstemperatur er bare fra ca 40 grader Fahrenheit til 120 grader; alt over det og det vil smelte, noe under det og det vil krympe og chip unna. Hvis du velger å supercool latex, kan du gjøre det ved å bruke noen dråper flytende butan lettere-påfylling væske. En hårføner får latex nær sitt Smeltepunkt - nok slik at du skal kunne skrape den av - men varmepistol satt på lav vil definitivt bryte den ned gratis.

• Skrape latex gratis med en grov håndkle eller med en plast rett scrubby. Du prøver ikke å sand maling her, så bare bruke mye press du vil fjerne limet. Mange korte, lette slag er bedre enn noen lang, tung strøk. Når du har fjernet mye limet som mulig med denne metoden, pels hele området og det har igjen klamrer seg til panelet med en håndfull vaselin. De milde løsemidlene i petroleum gelé vil forsiktig bryte limets obligasjoner og føre til flytende.

• Tillat gelé å sitte over natten, eller som langt som praktisk mulig. Jo lenger la du det sitte, jo lettere limet skal tørke bort. Når du har gitt obligasjoner litt tid for å bryte, bare tørk gelé-pluss-lim blandingen med et håndkle. Rense området med litt parafin eller rensevæske, vask den med oppvaskmiddel og vann og re voks bilen for å beskytte lakken.

Tips og advarsler

  • Vær svært forsiktig når du bruker en varmepistol langt nær billakk. Mens varmen våpen finnes for akkurat denne typen aktivitet, vil bruk for mye varme til ett område av et panel føre til utvide og permanent warp. Det samme gjelder underkjølte vanndråper panelet med butan, men i mindre grad. Likevel, må du bruke så lite butan du kan komme unna med bare å unngå sprengning maling.