Nnywellness.com

Hvordan å fjerne tankestreken på en ' 86 Toyota Pickup


Du kan enkelt fjerne tankestreken på en 1986 Toyota pickup med et stort flatt blad skrutrekker. Laget av industrielle plast, er dashbordet på bilen festet på plass ved hjelp av grunnleggende plast kontakter kan du raskt pop av. Vær forsiktig og gå sakte når du fjerner streker mer enn to tiår gamle; plast har sannsynligvis blitt sprø og resultatet vil bryte mye lettere. Fjerne dash gjør at radioen fjernes og gir også tilgang til bilens elektriske systemet.

Instruksjoner

• Undersøke dashbordet for å fastslå om det består av ett stort stykke eller flere stykker. Avhengig av modell, vil pickupen sannsynligvis ha to eller tre separate typer plast instrumentpanelet.

• Se etter små hull mellom panelene, og sett den flat skrutrekkeren inn de hullene. Trekk forsiktig tilbake skrutrekkeren, lirke av den delen av panelet. Gjenta denne prosessen hver 5 inches eller så rundt trim at panelet. Hvert panel skal ha flere hovedkoblingen punkter---beste stedene å lirke. Du kan enkelt er finne dem gjennom prøving og feiling ved å flytte skrutrekkeren rundt trim. Steder som ikke lirke av lett er kontakten poeng.

• Fortsette å lirke til panelet har blitt løs. Når det er "flytende" på dashbordet, plukke den opp og fjerne det for hånd. Dash har flere profiler; ta vare ikke for å skade den når du fjerner den fra bilen.