Nnywellness.com

Hvordan å løse kornete digitale bilder på en Canon SD1000 kamera


Hvordan å løse kornete digitale bilder på en Canon SD1000 kamera

Canons SD1000 er en superkompakte digitalkamera i selskapets Digital ELPH linje. Med 7,1 megapiksler og 3 x optisk zoom er SD1000 en kraftig kameraet i en liten pakke. På grunn av sin størrelse, men er bildesensoren på SD1000 ikke så stor som andre kameraer, som resulterer i ekstra korn, vanligvis kalt støy - som mengden av ambient lys i miljøet begynner å redusere. Som lyset synker, øker kameraet ISO nivået (bildesensorens følsomhet for lys), som deretter forårsaker uønsket støy. Skyting i manuell modus gir deg muligheten til å endre ISO for mindre støyende bilder.

Instruksjoner

• Aktivere kameraet ved hjelp av knappen merket "ON/OFF" på toppen av kameraet.

• Skyv modusbryteren på baksiden av kameraet oppover og sette den på kameraikonet. Dette indikerer at kameraet vil nå ta bilder, heller enn å fange video eller forhåndsvisningsbilder, som de andre to innstillingene tilbyr.

• Trykk på "FUNC. sette" knapp å oppdra de valgbar opptaksprogrammer. Denne knappen er plassert på baksiden av kameraet, midt i en stor sirkel av knapper.

• Velg enten høyre eller venstre på den store sirkelen av knappene for å flytte gjennom valgene av opptaksprogrammer.

• Velg modellen med tittelen "Manuell". Denne modusen er representert med et ikon som er halvparten av et kamera ved siden av en bokstaven "M." Manuell modus gir deg større kontroll over hvordan kameraet fungerer.

• Trykk "ISO", ligger på toppen av den store sirkelen av knappene, velg ISO vil ta bilder. ISO nivåer for SD1000 starter på ISO80, som gir de klareste bildene men krever mest lys, og ender på ISO1600, noe som krever minst mulig lys men introduserer mye støy. Velg ISO-nivået som passer ditt miljø.

Tips og advarsler

  • Fordi lavere ISO nivåer krever mer lys, må kameraet holde lukkeren åpen lenger i lav-lys. Derfor et bilde tatt på ISO80 som kan ha tatt ett sekund for å fange i dagslys krever tre sekunder i skygger. Forvente å holde kameraet fortsatt for en lengre periode når skyte på lav ISO nivåer i svakt lys.