Nnywellness.com

Corvette brems problemer


Bremsesystemet på Corvette er kompleks, men bevæpnet med riktig informasjon enkelt identifisere og feilsøke systemproblemer selv, uavhengig av året av din Corvette. Husk å utøve den største forsiktighet og bruke systematisk prosedyrer når feilsøking din Corvette hjemme. Det vanligste problemet er et relé, men denne veiledningen hjelper forberede og utdanne deg selv problemer du må løse.

Bremsesystem

Bremsesystemet Corvette har eksponentielt forbedret gjennom årene, ansette teknologi som utfører uten feil eller sikkerhet risiko. Men selv med den siste utgivelsen av sterkere og større karbon-keramiske bremser, krever noen bil vedlikehold og betaler nøye etter eventuelle uregelmessigheter i kjøring ytelse. Pedalen pulserende og en distinkt whirring lyd er alle gode indikatorer det er noe galt med bremsesystemet, uansett hvilket år Corvette du eier.

Bli kjent med bremsesystemet

Hvis din ABS-lampen lyser, betyr dette at sikringer bør kontrolleres. Hvis 10-amp måle sikringen og 10-amp brems sikringen ser fine, samlingen modulator må kontrolleres også. Hvis din Corvette er en cabriolet, må høyttalerenheten fjernes manuelt for å komme til modulen.

Stafetten kalt PN 1636973 er det vanligste problemet med bremsesystemet. Det er flere måter du kan teste dette hjemme foretrekkes. Identifisere tallene på pinner og bruke dette som referanse for wire fargene du må feilsøke i fremtiden.

En Test-lys

En test-lys kan brukes når nøkkelen for å sørge for at det er spenningen på pinner 87 (oransje), 15 (sort/pink) og 30 (oransje/svart). Stafett er fungerer fint hvis det er spenning oppdaget for alle disse tre. Hvis det er ingen spenning oppdaget, kan kontakt ledelsen til stafett ikke ha en lyd-tilkobling.

Bakken må også kontrolleres av testing for spenning på pin 31. Som begrunnelse for stafetten, skal ingen spenning oppdages. Test lyset vil lyse hvis det er en dårlig. Bakken videre på ledningen må testes for riktig kontakt. Test lyset vil lyse på begge sider hvis det er en dårlig bakken ytterligere fortsatt.

Magnetventil og pumpe Motor

Hvis modulen videresending fungerer, reléer operere releet pumpe motor, begge er plassert på toppen av pumpen, kan være kilden til problemet. Fordi reléer koble direkte til pumpen, er setter nye reléer i en rask løsning. Et annet alternativ er fjerning av kontroll modul kontakten og kontrollere spenningen etter relay for pin posisjon 9.

Andre alternativer

Denne guiden skal kunne identifisere problemer med bremsesystemet. Hvis alle disse testene ikke isolere problemet, bør høy strømstyrke kretsen sjekkes for strøm. Hvis det kjører riktig også, kan det være tid til å la en lisensiert mekaniker ta det fra her.