Nnywellness.com

Hvordan endre drivstoff på en 1997 Ford


Drivstoffilteret på en 1997 Ford går inline mellom gasstanken og den gir et nivå av beskyttelse for motoren fra skadelige partikler i tanken. Partikler bygge opp over tid, og resultatet er en tett dieselfilter og en motor utsultet for drivstoff. Skifte av drivstoffilter kan gjøres på under en time, med grunnleggende håndverktøy.

Instruksjoner

• Heve Ford i luften med jack og fest den på fire jack står. Kontroller at du har nok plass til å bevege seg fritt under bilen.

• Finn drivstoffilteret i på undersiden av chassiset. Dette er et 3 til 4 tommers lang filter, med drivstoff linjene kjører i det, vanligvis på framerail av bilen eller nær gasstanken. Plass avløp pan under drivstoffilteret i drivstofftanken. Trekke sikkerhet klippet av drivstoff linjene på siden av filteret. Deretter Sett inn drivstoff koble linjeverktøyet rundt brennstoffledningen og sprer det ut til pop linjen av filteret.

• Unbolt dieselfilter fra rammen ved hjelp av 3/8-tommers ratchet og socket og utøse innholdet i avløpet kjelen. Installere erstatning drivstoffilter på kabinettet med ratchet, gjør at filteret pilen peker mot motoren.

• Presse drivstoff linjene på dieselfilter og installere beholde klippet. Starte bilen ved hjelp av nøkkelen, og se etter lekkasjer. Hvis du finner noen, gjør du om inventar på drivstoffilter. Senk bilen utenfor står med kontakten.

Tips og advarsler

  • Aldri røyker eller har åpen flamme i nærheten mens du arbeider på drivstoff system av et kjøretøy. Hvis du gjør, risikerer du forårsaker brann og skade deg og bilen.