Nnywellness.com

iPhone iOS 4.0 postfunksjoner


iPhone iOS 4.0 postfunksjoner

Eple befridd versjon 4.0 av sin iOS firmware for iPhone og iPod Touch i juni 2010, legge til mange nye funksjoner og innfødt søknadene til enheten. IPhone Mail-programmet fikk en betydelig overhaling, øke funksjonaliteten og effektivisere bruken. Versjon 4.0 var den første iOS-oppdateringen som falt støtte for tidlig iPhone maskinvare og er ikke kompatibel med den opprinnelige modellen.

Innbokser

En av de store oppdateringene til iPhone Mail-programmet i versjon 4.0 er en innboks. Denne funksjonen gir deg en samlet visning av e-postmeldinger fra flere forskjellige kontoer. Hver e-postkonto overvåket av iPhone beholder sin egen personlige innboks, som kan vises uavhengig av meldinger fra andre kontoer. Visningen enhetlig kombinerer alle disse innbokser i én liste, vise alle e-poster i kronologisk rekkefølge.

Vedlegg

Versjon 4.0 av iPhone firmware også innført multitasking, som tillater programmer å fortsette å kjøre i bakgrunnen i stedet for å stenge dem ned. Denne funksjonen gjør det mulig å eksportere automatisk alle e-postvedlegg til eksterne applikasjoner direkte fra Mail-programmet. Mail-programmet er ikke stengt når et vedlegg sendes til en ekstern app, selv om du må allerede ha et kompatibelt program installert for filtypen du vil åpne.

Gjengede meldinger

Når du mottar et svar på en tidligere melding i iOS 4.0 Mail-programmet, er det presentert i en gjenget visning som grupperer meldinger fra samme samtale. Alle meldinger i samtalen tilbake til toppen av innboksen når et nytt svar mottas. En annen side åpnes når gjengede meldingen er tappet, viser en synkende kronologisk liste over e-poster knyttet til den opprinnelige meldingen.

Kalenderkoblinger

Oppdaterte e-postprogrammet IOS versjon 4.0 er kjøpedyktig ekstra tid og dato informasjon i e-postmeldinger og automatisk opprette en oppføring i iPhone opprinnelige kalenderprogrammet. Hvis for eksempel en melding inneholder frasen "La oss møtes fredag 21 kl 15:30," programmet Mail høydepunkter klokkeslettet og datoen som en hyperkobling. Denne koblingen åpner kalenderprogrammet og oppretter en post på det bestemt tid og dato.