Nnywellness.com

Hva kabelen ledningen er nødvendig for å koble en datamaskin til HDMI-porter?


Hva kabelen ledningen er nødvendig for å koble en datamaskin til HDMI-porter?

HDMI står for High Definition Multimedia Interface. I dag, har de fleste HDTV - mottakere en innebygd HDMI-port. Denne porten brukes til å koble andre HD- eller digitale en DVR til TV. Du bare koble HDMI-porten på TV til HDMI-porten på DVR med en HDMI-kabel. Nå kan din DVR sende digital video og lyd direkte til TV og lar deg nyte høyeste kvalitet. Koble PCen til TVEN er ikke ganske så enkelt. Noen PCer har en HDMI-port som er tilgjengelige, men de fleste ikke. Disse PC som ikke har en HDMI-port, har ulike andre typer porter tilgjengelig for lyd- og bildesignaler. Disse andre PCer kan ikke kobles med bare en enkelt HDMI-kabel.

Datamaskiner med innebygd HDMI-kontakter

Hvis PCen er allerede utstyrt med en innebygd HDMI-kontakt, kan du koble PCen direkte til TVEN med en HDMI-kabel. Denne kabelen er en liten-spor kontakt om størrelse med en USB-kontakt. Noen sokkel HDMI-kabel vil koble PCen til TVEN med full digital video og lyd.

PCer med DVI-kontakter

DVI står for Digital Visual Interface. Dette er forgjenger formatet til HDMI digital videoutgang er kompatibel med HDMI video-inngangen på TVEN. Dette er en 24-pinners kontakt (tre rader med åtte pinner hver), som er rektangulær med én side lenger enn den andre siden. For å koble DVI PC til TVEN, trenger du en DVI-til-HDMI-kabel. En gang koplet, vil heldigital video være tilgjengelig på TVen. Imidlertid bære tilkoplinga DVI ikke lyd, så må du koble PCen lyd til TVEN med en egen lydtilkobling. Dette ville være et godt tidspunkt å oppgradere PCen video kortet til et skjermkort med HDMI-tilkobling. Med et nytt skjermkort, ville du ikke trenger separate audio-tilkoplingene.

PC med VGA-kontakter

VGA-kontakten oftest funnet på baksiden av PCen eldre er en 15-pinners kontakt. Denne kontakten er rektangulær med én side lenger enn den andre. Denne kontakten har bare videosignaler. I tillegg er disse videosignaler ikke digital, så selv om du kan koble VGA-kontakten til HDMI-bindepunktet på TV, det ikke ville fungere riktig. Du må konvertere denne VGA video digital video ved å plassere en "VGA til HDMI omformer" boks mellom PC og TV. Denne "VGA til HDMI omformer", kan du koble VGA video kabelen og venstre og høyre lydinngang kablene til én side av boksen omformer. Disse signalene er kombinert og konvertert inne i boksen og er nå tilgjengelig på en HDMI-kontakt på den andre siden av boksen omformer. Du kan deretter bruke denne HDMI-kontakt koble boksen omformer til TV.

Skille audiotilkoblinger

Hvis du trenger separate audiotilkoblinger, er den enkleste måten å gå bruke to RCA-kabler til å koble til venstre og høyre audio fra PCen til venstre og høyre audio-inngangen på TVen. Dette audio tilkobling er helt atskilt fra alle HDMI-kabel og bare flytter lydsignalene fra PCen til TVEN. Denne tilkoblingen legger til kabler til PC-til-TV ledninger. Alle disse separate audiotilkoblinger kan unngås hvis du oppgradere PCen med et skjermkort som har en innebygd HDMI-kontakt.