Nnywellness.com

Hvordan erstatte en iPhone høyttaler


Hvordan erstatte en iPhone høyttaler

Hvis iPhone ikke leverer lydkvalitet gjennom ørepluggen når du snakker i telefonen, hører på musikk eller hvis ingen lyd leveres via hodetelefonene selv etter at du har tilbakestilt og restaurert iPhone til sin opprinnelige oppsettet, må du kanskje erstatte hele høyttalerenheten. Hvis du ikke ønsker å betale har Apple erstatte høyttalerenheten på iPhone, kan du gjøre det selv. Imidlertid vil demontere iPhone annullere garantien.

Instruksjoner

• Bytte av iPhone og deretter fjerne SIM card skuffen med en binders. Bruk en mini stjerneskrutrekker til å fjerne de to skruene fra bunnen av iPhone. Løft skjermen ved hjelp av en snuse verktøyet. Løft opp foran tilfelle og du vil se 6 kontakter som har klistremerker på dem. Koble den fronten saken fra hovedkortet ved å fjerne kontaktene 1, 2 og 3 i rekkefølge.

• Trekke opp kabel 1 og kabel 2, forsiktig, med et flathead skrutrekker. Løft lås-bar for kabel 3, som er båndkabelen; foran tilfelle av iPhone er nå fjernet. Legge ned din iPhone bolig på en mikro stoff klut og begynne å demontere telefonen. Med et flathead skrutrekker, forsiktig trekker opp kabler 4, 5 og 6, i den rekkefølgen.

• Løsne og fjerne 7 skruene rundt store sølv metall enheten på hovedkortet i midten. Deretter fjerne skruen som er av kameraet delen i øvre høyre hjørne av iPhone tilbake casing. Løft og ta kameraet med en snuse verktøyet. Fjerne hovedkortet som har store sølv metall enheten på det snuse verktøyet og deretter hendene. Koble høyttalerenheten. Skru ut skruene som holder nede høyttalerenheten med din stjerneskrutrekker nederst på iPhone. Kabel 4 er også knyttet til denne samlingen.

• Lirke høyttalerenheten opp ved hjelp av snuse verktøyet og trekk den ut med hendene. Montere nye høyttalerenheten og alle deler av iPhone. Slå på iPhone. Test dine høyttalere og du er ferdig.