Nnywellness.com

Hva er god ytelse oppgraderinger for å gjøre en Chevy 350?


Liten blokk Chevy 350 er en populær ytelse motor med mange ettermarkedet ytelse deler tilgjengelig for å øke produksjonen. Nøkkelen til bedre effekt er å forbedre luftstrømmen. Gjøre dette ved å oppgradere den øverste enden---inntak, topplokk, kamaksel timing og eksos.

Induksjon og eksos

I de fleste standard programmer er inntak manifold og forgasser---sammen med systemet---restriktiv flaskehalser forhold til luftstrømmen av motoren. Ettermarkedet innsug og eksos systemer (meldingshoder og en fri flyt eksosanlegg) er kostnadseffektive bolt-on ytelse oppgraderinger.

Kamaksel oppgraderinger

En forbedret induksjon og eksos system kan forbedre ytelse potensial av en ettermarkedet cam. Oppgraderer kamakselen kan føre til meningsfull makt gevinster, men det må også være nøye utvalgt for å arbeide innenfor luftstrømmen til topplokk.

Ettermarkedet topplokk

Dette er kanskje enkelt viktigste oppgraderingen å øke makten potensialet av 350 Chevy motoren. Eldre fabrikken hoder følger ikke luften så effektivt som nyere hoder. Oppgradering til et topplokk med moderne design og teknologi kan en riktig matchet toppklasse kombinasjon å produsere de beste resultatene.

Tips

Når du planlegger en oppgradert motor som produserer mer strøm enn beregnet fra fabrikken, kontroller at bunnen komponentene, som stenger og stempler, er i stand til å håndtere økt utdata, spesielt ved høyere turtall.