Nnywellness.com

Hvordan ta Moped Test


Hvordan ta Moped Test

Enkelte stater i USA krever ikke å få lisens til å operere en 50cc moped, men i stedet å bare passere en test rettet gjennom din sykkel kjøreferdigheter og kunnskap. Testen selv kan være vanskelig, spesielt hvis du ikke er helt kjent med på statens motorsykkel lover. Det er viktig å studere før moped eksamen og få all nødvendig informasjon som ID med deg når du tar testen.

Instruksjoner

• Finn ut hva Utenriksdepartementet regjeringen er ansvarlig for moped forskrifter. For eksempel i Michigan det er utenriksminister kontoret og i Virginia er det Institutt for Motor Vehicles.

• Besøk webområdet staten å finne ut om din moped regler og forskrifter. De varierer fra stat til stat. Noen stater som Michigan eller Indiana, tillate moped ridning på 15 år og Illinois, Connecticut, og Colorado alle krever en motorsykkel lisens for juridiske moped ridning.

• Besøk en lokal filial av på statens motorkjøretøyer kontor for å finne noen moped informasjon å studere hvis du må ta en test. Få hver brosjyre de tilbyr dekker moped opererer regler og gaten lover. Det ville også være lurt å lese over alle generelle kjøring sikkerhet hefte at staten tilbyr bare i tilfelle moped testen inneholder en felles oppfatning kjøring spørsmål.

• Gå til motorkjøretøyer kontoret å ta testen minst to timer før den lukkes. Du må vente for å ta testen, som selv kan ta minst en halv time. Ta noen blyanter med deg.

• Holde fokus på test og avstå fra å bli distrahert av andre besøkende.

• Følg utpekte fremgangsmåtene for å snu i test. I Michigan, for eksempel agent korrigerer den foran deg, og hvis du får en 80% på test eller høyere, du har gått, og du kan få en moped lisens.