Nnywellness.com

Kan jeg redigere VHS-kassetter på datamaskinen?


Kan jeg redigere VHS-kassetter på datamaskinen?

VHS-kassetter er en analog-baserte video-format og har lav kvalitet video sammenlignet med moderne digitale videoformater. Du kan imidlertid ha opptakene på en VHS-kassett du vil importere til en digital video-prosjektet. Du kan redigere video fra VHS-kassetter med digitale videoprogrammer, men du trenger ekstra maskinvare for å konvertere VHS-kassetten til et digitalt format.

Bildekvalitet

VHS-kassetter har bare 170 linjer med oppløsning, som blekner i forhold til HD-video, som har 1080 linjers oppløsning. Men betyr tidligere populariteten av VHS-format at noen arkivering og hjem opptakene er bare tilgjengelig i denne lav kvalitet. VHS-kassetter kan vises uklart når de importeres til et videoprosjekt: Dette er fordi videoprogrammer endrer videoens lav oppløsning etter omregningen. Båndet rulle nederst på videoen, som er fraværende fra en standard TV viser grunn overscan, kan også vises på konverterte VHS video.

Videoopptaksenheter

For å registrere analoge videosignaler, trenger du en videoopptaksenhet. Dette stykke maskinvare konverterer et analogt videosignal til en digital fil. En videoopptaksenheter kommer som et kort som du installerer direkte på en hovedkortprodusenten eller som en liten USB-drevet enhet. Når enheten er installert, kan du koble "Video Out" portene på Videospilleren til enheten med et sett med RCA-kabler. Bruke programvaren som følger med enheten til oppføring på VHS tape til digital video og åpner disse filene i din video editor. Det kan hende at du kunne ta opp video direkte fra din digital videoredigering, avhengig av videoopptaksenheten.

Fanger med et digitalt videokamera

Noen digitale videokameraer har en "analog til digital pass-through" funksjon. Denne funksjonen lar deg koble en Videospiller til videokameraets video innganger, så ta opp video med "Play" eller "Video"-modus på digitalt videokamera. Du kan deretter bruke innstillingen videoopptak i din videoredigeringsprogram importere video fra videokameraet. Men har ikke alle digitale videokameraer denne funksjonen; se brukerhåndboken før du prøver denne metoden.

Profesjonell overføring

Hvis du ikke har tilgang til en Videospiller og ønsker ikke å fange opptakene selv, tilbyr mange film og video labs VHS-til-digital overføringer. Disse labs kan konvertere filmen til et digitale videoformater kompatible med redigering programmet og deretter sende det til deg på en DVD-R eller harddisk. Noen labs som tilbyr denne tjenesten vil rydde opp og gjenopprette utslitte eller ødelagte VHS-kassetter for en ekstra avgift.