Nnywellness.com

92 Honda Accord Skift ikke i høygir


92 Honda Accord Skift ikke i høygir
Din 1992 Honda Civic Skift ikke i høygir - og det er gode nyheter; Hvis kjøretøyet ikke vil skifte til høyere gir betyr at det er en mulighet at det er en mindre og mindre dyre problemet snarere enn en defekt overføring. Erstatte eller gjenoppbygge en defekt overføring kan koste tusenvis av dollar og har bilen din i butikken for dager. Men er det en rekke problemer som kan være feildiagnostisert som en defekt overføring. Utføre disse feilsøkingstrinnene før bringe din tråd til et verksted for en kostbar reparasjon.

Instruksjoner

• Åpne Shack og bruke en butikk klut til å kontrollere automatgir væske. Drar i rød-capped måling fra motoren, tørke væsken av stokken, sette det, trekke det tilbake og lese væske nivået på scoret merker av måling. Fyll overføring med automatgir væske hvis det er lav, som overføring bruker væske for hydraulisk og kan ikke skyve riktig uten. Hvis dette ikke løser problemet, fortsetter du til trinn 2.

• Fjerne luft inntak arm med et flathead skrutrekker. Luften inntak armen går fra boksen luften renere til inntaket manifold og har to sirkulær klemmer holdt på plass med beholde skruer. Løsne skruene med det flathead skrutrekker og løft luftinntaket arm av motorrommet.

• Se på baksiden av deler gjennom tomrommet etter luft inntak armen. En liten elektronisk plugg sitter på toppen av deler; den har tre ledningene fra den. Dette er hastighetssensoren som videresender informasjon ECU datamaskinen som styrer overføringen.

• Nå i motoren og fjerne ledningsnett fra hastighetssensoren ved å løsne sine klipp med fingrene. Bruke en 10 mm kontakt fjerne hastighetssensoren fra porten og installere en ny hastighetssensor med samme kontakt. Koble ledningsnettet tilbake på plass.

• Erstatte luften renere armen av festing skruer på de sirkulære klemmer med et flathead skrutrekker. Prøvekjøre bilen; Hvis bilen kjører jevnt og er i stand til å nå høyere gir enn det var faktisk en feil hastighetssensor.

• Utsette ECU datamaskinen ved å fjerne nedre dashboard kick panel i foran passasjeren side av bilen med hendene. Trekke leppene til gulvteppet tilbake bare under kick panelet der teppet møter brannmuren. ECU datamaskinen er større svart panel på venstre bak de kick og teppe.

• Multipliser metal belte holder ECU på plass ved en socket fastnøkkel til å løsne to beholde bolter i hver ende av beltet. Trekk ECU fra terminalen sin, og koble fra ledningsnett seler med fingrene.

• Ta ECU datamaskinen til en profesjonell for en diagnose. ECU, eller elektronisk enhet, er en datamaskin som styrer alle elektroniske funksjonene av kjøretøyet. Det kan funksjonsfeil og gå inn i "Limp Mode" som bare tillater bilen til funksjonen i lavere tannhjul; slik at du kan halte bilen til en garasje.

• Sett inn ECU omprogrammeres tilbake til port og kobler ledningene seletøy tilbake med fingrene. Plasser metal belte braketten tilbake over ECU og beholde boltene med riktig socket wrench. Erstatte kick panelet med hendene og tilbakestille teppet i brannmuren.

• Prøvekjøre bilen se hvis ECU hadde feil. Det vil kjøre glatt og skifte til høyere gir hvis ECU var problemet. Hvis din Accord fortsatt ikke nå høy gears, fortsette til trinn 11.

• Limp bilen til garasjen har komplekse overføring gjenoppbygd, justert eller erstattet.