Nnywellness.com

Hvordan du Wire to 8 Ohms høyttalere til en forsterker


Hvordan du Wire to 8 Ohms høyttalere til en forsterker

De fleste Bilstereo Forsterkere er optimalisert for å utføre sitt beste når slår høyttalere på en 4-ohm impedans. Men når du plasserer flere høyttalere sammen, impedans på samlet belastning kan reduseres. Ved å plassere talere av høyere impedans sammen, kan du overvinne dette potensielle problemet. Du kan for eksempel wire to 8 Ohms høyttalere til en forsterker og oppnå en total impedans på 4 ohm.

Instruksjoner

• Skjær en lengde på høyttalerledningen med din wire cutters som er lang nok til å nå fra forsterkeren til den første høyttaleren. Lengde avhengig av plasseringen av forsterkeren i forhold til høyttaleren og ruten høyttalerledningen må følge.

• Skjær en andre lengde på høyttalerledningen som er lang nok til å nå fra den første høyttaleren til den andre høyttaleren. Vær oppmerksom på hvor du må distribuere ledningen.

• Fjerne 1/2 tommers isolasjon fra ender av høyttalerledningen med wire strippere.

• Løsne høyttaler terminalene på forsterkeren med en skrutrekker eller en hex fastnøkkel, avhengig av skruen som er ansatt. Skyv nakne slutten for positiv første ledningen inn positive terminalen og stram terminalen med en skrutrekker eller en hex fastnøkkel. Koble den negative ledningen til den negative terminalen, på samme måte.

• Løsne terminalene på den første høyttaleren ved å slå terminalene til venstre og skru dem langt nok som en åpning for høyttaler wire vises i høyttaler terminalens innlegg.

• Skyv den andre enden av høyttalerkablene som er koblet til forsterkeren i høyttaler terminal åpningene - positive til positive og negative til negative. Og skyv nakne endene av andre høyttalerledningen i samme terminalene. Stram terminalene på høyttalerkablene ved å slå terminalene til høyre.

• Løsne terminalene på den andre høyttaleren, og skyv andre endene av den andre delen av høyttalerledningen på terminalene - positive til positive, negative til negativ. Dette fullfører en kjede koble forsterkeren til den første høyttaleren og den første høyttaleren til den andre høyttaleren.

Tips og advarsler

  • Kontroller at strømmen er slått til forsterkeren når tilkoblinger høyttaler.