Nnywellness.com

Hvordan du kontrollerer TV Via en mobil fjernkontroll


Hvordan du kontrollerer TV Via en mobil fjernkontroll

Noen mobiltelefoner kan kontrollere eksterne enheter, inkludert fjernsyn. Disse telefonene er vanligvis transportabel PDA og ikke en standard vende telefon. Hvis du ikke er sikker på om mobiltelefonen trådløse kan styre en TV, må du se informasjon i brukerhåndboken for telefonen. Denne funksjonen er ikke tilgjengelig på de fleste telefoner.

Instruksjoner

• Slå på TV av trykk "Power" på TV-apparatet. Slå på mobilen. Alternativet mobiltelefon kommer på ulike BlackBerry modeller og er også tilgjengelig for iPhone via AppStore.

• Trykk knappen "Meny" og velg "TV Remote"-funksjonen.

• Se gjennom brukerhåndboken for mobiltelefonen for listen over TV-programmer koder. Hver må TV har sin egen spesielle programmeringskode. Hvis du ikke har brukerhåndboken kan du åpne webleseren, gå til webområdet for produsenten av telefonen og slå opp i brukerhåndboken under "Support" linken.

• Skriv inn i programkoden mens peker mobiltelefonen på TV. Velg "OK", og trykk på "Power"-knappen på fjernkontrollen for TV-kontroll. TVEN slås nå. Trykk alternativet "TV kontroller" på mobilen og fjernkontroll kontrollene vises på skjermen. Du kan nå justere volumet, kanaler og andre funksjoner ved å trykke på knappene som vises på telefonskjermen.

Tips og advarsler

  • For å få programmet til din iPhone åpner opp iTunes, klikk koblingen "iTunes Store" på venstre side av skjermen, velg "App Store" Når iTunes laster og skriver inn "Fjern administrere" i søkefeltet. Flere forskjellige alternativer vises på skjermen. Velg programmet som passer dine behov og klikk "Download". Når programmet er lastet ned til datamaskinen koble iPhone, velge "Min enheter" i iTunes, klikk på "Programmer" og Merk av små for fjernkontroll programmet du lastet ned. Velge "Sync" i nedre høyre hjørne av programvinduet og app kommer til iPhone.