Nnywellness.com

Sende en MP3 til uten en datakabel


Sende en MP3 til uten en datakabel

Mange telefoner har i dag stort nok lagringsstasjoner å holde flere MP3s samtidig. Stasjonene kan brukes til å lagre ringetoner eller ta med musikk når du er på farten. Den enkleste måten å overføre MP3s til en telefon er en dataoverføring kabel, men du kan også bruke en Bluetooth trådløs forbindelse for å få din favoritt MP3s til mobiltelefonen.

Instruksjoner

• Aktivere Bluetooth på telefonen. Dette kan vanligvis finnes i menyen "Innstillinger" eller "Trådløs". Kontroller at du har alternativet "Synlig" aktivert.

• Klikk på ikonet for Windows på datamaskinen og skrive "Bluetooth" i tekstboksen. Gå til "Endre Bluetooth-innstillinger" og "Alternativer"-kategorien Kontroller at boksen "Tillat Bluetooth-enheter finner denne datamaskinen" og klikk "OK".

• Klikk på Windows-ikonet igjen og skriv "Bluetooth" igjen. Klikk på "Legg til en Bluetooth-enhet." Windows søker etter telefonen. Hvis du har angitt som "oppdagbar", skal telefonen vises i menyen.

• Klikk på telefonen i rullegardinmenyen «Legg til enhet» og klikk "Neste". Telefonen vil be deg angi en "tilkoplingskode." Dette er nesten alltid "0000" eller "1234." Hvis du angir den riktige koden, vises en melding på skrivebordet varsler deg som en telefon prøver å koble. Hvis disse kodene ikke fungerer, se telefon manuell eller mobiltelefontjenesten for å få riktig kode.

• Klikk meldingen i Windows varsler deg som en enhet prøver å koble til datamaskinen. Når du blir spurt, skriver du inn samme koden du nettopp registrerte på telefonen og klikk "Enter."

• Klikk på Windows-ikonet igjen og skriv "Bluetooth filoverføring" i søkeboksen. Klikk på ikonet som vises.

• Klikk på "Send filer". Du blir tilskyndet å velge en enhet. Velg telefonen du nettopp la til, og klikk "Neste".

• Klikk på "Browse" og velg filen du vil sende til telefonen. Klikk "Neste". En melding kan vises på din ber hvis du godtar filen. Velge "Ja" eller "Godta" og filen overføre til telefonen.