Nnywellness.com

Slik tester en elektronisk tenningsmodulen


En tenningsmodulen tar signalet fra pick-up coil eller hall-effekten sensor og utløser spolen basert på signalet. Noen moduler også utløse sprøytebrukere og kontroll timing også.

Instruksjoner

• Kontroller for strøm og bakken på modulen med test lyset. Se ledninger diagrammet til å bestemme hvilke wire er makt, og som er bakken.For å teste for strøm, klippet din test lett føre til negativ batteriet terminal og undersøke makt ledningen. Hvis lyset kommer, finnes strøm. For å teste bakken, klippet test lett føre til positive batteriet terminal og undersøke bakken ledningen. Hvis testen lyset kommer på, er bakken bra. Hvis ikke, sjekk sikringer. Hvis ingen grunn, sjekk for en løs bakken kabeltilkobling.

• Teste utløser signalet fra pick-up spole- eller hall-effekten enheten med DVOM. Med en partner Spy motoren, ser du etter et spenningssignal med positiv ledelsen av DVOM mens negative ledelsen er knyttet til det gode bakken. Ingen signal betyr en dårlig pick-up coil eller hall-effekten enhet.

• Den siste testen er coil signalet. Test for strøm på den positive siden av spolen med nøkkelen på. Test blinkende makt på den negative siden mens motoren er Spy. Hvis dette finnes, er modulen bra. Hvis ikke, det er dårlig.