Nnywellness.com

Hvordan installere et minnekort i et digitalt kamera


Hvordan installere et minnekort i et digitalt kamera

Digitalkameraer gjøre ta bilder enklere fordi du ikke trenger å bære masse filmruller med deg eller vente til det er utviklet for å se bildene. Men har mange digitale kameraer en liten innebygd minne, som begrenser hvor mange bilder du kan ta. De fleste modeller lar deg muligheten til å legge til et minnekort i kameraet kan du ta hundrevis eller tusenvis av bilder i motsetning til 10. Mens det ikke kan være en vanskelig oppgave å utføre, hvis du ikke installerer et minnekort til digital kameraet riktig, kan du ødelegge kortet og muligens kameraet.

Instruksjoner

• Kontroller at kameraet er av og åpne dekselet som beskytter kortsporet. I de fleste digitale kameraer er dette området batteri. Hvis det ikke er der på din type kamera, kan du se brukerhåndboken.

• Se på minnekortet, og på baksiden vil det være metallkontaktene. Ikke berøre kontaktene eller utsette dem for skitt. Sett inn minnekortet i minnesporet med metall kontaktene i kameraet. Hvis du møter motstand når du prøver å sette inn kortet, ikke Skyv. Du kan ha den mot feil retning. Ta ut kortet, snu den og prøve å sette det inn igjen.

• Skyv kortet sakte inn i sporet, og holde trykke på den forsiktig til du føler det "klikker" på plass.

• Re-cover minne spor batterirommet. For å fjerne kortet, forsiktig trykk ned på det til du føler det "Klikk" og utgivelsen, og skyv det ut av kameraet.

Tips og advarsler

  • Beskytte minnekortet fra fuktighet, skitt og tøffe værforhold å forlenge dens behandling.
  • Holde nye batterier i kameraet. Hvis du lar batteriene slites ut mens du tar bilder, kan du skade minnekortet.