Nnywellness.com

Veibeskrivelse for Insignia MP3256 spillere


Insignia IN-MP3256 er en digital hørlig spilleren, analog med Eple iPod og andre bærbare musikkspillere. IN-MP3256 spiller MP3-filer, i tillegg til WAV og WMA-filer. En bærbar musikkspiller som Insignia er flott å ta en spasertur eller i andre situasjoner når du vil lytte til musikk. Legge til musikkfiler og spille dem på IN-MP3256 er enkel og grei.

Instruksjoner

• Sett inn Programvareplaten Insignia i CD-ROM-stasjonen på datamaskinen. Programmet starter automatisk. Klikk "Neste" flere ganger for å installere programmet musikk. Dette installerer drivere nødvendig å legge musikk til enheten.

• Trykk og hold knappen "Stopp" på Insignia slå enheten av. Koble Insignia USB-kabelen til porten på enheten. Plugg kabelen er andre enden inn i datamaskinen USB-port.

• Åpne "Min datamaskin" eller "Datamaskin". Klikk på "Flyttbare Disc." Du ser for Insignias musikk-mappen. Klikk og dra filene du vil legge til enheten. Du kan også finne filene, høyreklikk dem og velge "Kopiere" og deretter "lime" dem inn for Insignias musikk-mappen.

• Klikk på ikonet "Trygg fjerning av maskinvare" i nedre høyre hjørne av skjermen. Klikk "Trygg fjerne", og deretter kabelen når bedt om å. Trykk på "Play"-knappen for å slå apparatet.

• Koble øretelefonene til øretelefon-kontakten på siden av enheten. Trykk "Play" å lytte til musikk. Trykk "Søk" for å bytte mellom sangene.