Nnywellness.com

Hvordan lage din egen Ringtones fra en CD


Kjøpe ringetoner kan være en kostnad som du ønsker for å fjerne. Heldigvis tar gjør din egen ringtones lite tid og dyktighet. Denne metoden fungerer med en sang du har lagt til datamaskinen. Før du prøver å lage en ringetone fra en sang på favoritt-CDen, må du først rippe den sangen på harddisken. Den beste delen om gjør din egen ringtones fra en CD er at du kan legge disse ringetoner til telefonen gratis.

Instruksjoner

• Begynn med å sette lyd-CDen i CD-ROM-stasjonen for CD-brenneren.

• Åpne din favoritt media spilleren og rippe sanger fra CDen til harddisken. For mer informasjon om rippe en CD, kan du se koblingen i Resourcess.

• Gå til Myxer hjemmeside (se ressurser) og klikk "Lag din egen"-kategorien på høyre side av siden.

• Skriv inn mobilnummeret ditt i boksen "Skriv inn ditt telefonnummer". Klikk på "Browse"-kategorien Søk etter lydfilene du rippet på datamaskinen i trinn 2. Når du finner sangen du vil lage en ringetone, klikk "OK". Klikk kategorien "Tilpass" å komme til siden som ringetone.

• Klikk på boksen inne "Velg et seksjonen" lyddelen av web-siden for å angi start- og sluttpunktet for gratis ringetone. Du kan dra for hele avsnittet, og forhåndsvise ringetone ved å klikke på knappen "Play". Du kan også angi standard volumet av ringetone ved å klikke på boksen ved siden av "Volum".

• Klikk Send til telefon." Ringetone eller et koblingen for ringetonen, sendes deretter til telefonen (avhengig av leverandøren).

Tips og advarsler

  • Verizon brukere vil bli sendt til en mer webside etter trinn 6. På den siden må du klikke mobiltelefon produsenten og velg mobiltelefonen din nøyaktig. Når du har gjort dette, klikk kategorien "Send til telefon". ringetone sendes til mobiltelefonen.