Nnywellness.com

Hvordan fjerne iPhone-programmer fra telefonen Applications-biblioteket


Hvordan fjerne iPhone-programmer fra telefonen Applications-biblioteket

Hva gjør du hvis du vil kvitte seg med ett eller flere av disse iPhone apps du downloded til den skinnende nye telefonen? Det er bokstavelig talt tusenvis av flotte gratis iPhone apps tilgjengelig for nedlasting via iPhone App Store i Apple iTunes. Utviklerne har opprettet fantastisk fri iPhone-programmer til å gjøre utrolige ting med telefonen. Hvis du er som meg, du laste ned mer enn du kan ende opp med, eller du vil teste en og oppdage at du ikke vil at app tross alt. Her er utrolig enkelt-trinnene for å fjerne overflødig programmer fra programmet biblioteket på iPhone.

Instruksjoner

• Kontroller at telefonen er på og navigere til skjermbildet "Home" hvor alle ikoner av iPhone-programmer vises på skjermen. Hvis du har flyttet ikonene eller omorganisert dem på skjermen, vet du allerede grunnleggende om hvordan du sletter programmer fra biblioteket. Hvis du har aldri gjort det før, bekymre deg ikke - her er alt du trenger å gjøre i tre enkle trinn.

• Med søknaden ikonene vises på iPhone Hjem-skjermen, trykk og hold en av dem (det ingen spiller rolle hvilken) til de begynner alle å vises å slingre på skjermen. Du vil merke at du kan berøre og dra dem til et sted på skjermen nå, selv til bunnen "Favoritter".

• Du vil også merke mens ikonene er wobbling at de nå har en liten X i øvre venstre hjørnene. * (bare på de apps du har lagt til, ikke de som fulgte med mobilen.) Her er det hemmelige trinnet, touch liten svart X og du vil få en popup dialogboks som varsler om "Slette [programnavn] vil også fjerne alle sine data" og gir deg to alternativer - "Slett" eller "Avbryt" - så klikk "Slett" og du er ferdig - iPhone app er borte.

• Trykk på "Home" (nederst i midten) og ikonene stoppe wiggling på skjermen og det "x" gå bort. Gratulerer har du slettet en iPhone-applikasjon!

Tips og advarsler

  • Ikke nøl med å laste ned mer!
  • Nå vet du hvordan du sletter dem!