Nnywellness.com

Hvordan du bytter din 2002 Honda Accord aircondition Filter


Erstatter aircondition filteret, også kjent som en hytte luftfilter, i 2002 Honda Accord er litt involvert men krever bare en enkelt skrutrekker å fullføre reparasjonen. Erstatning filter for Accord er tilgjengelig fra forhandleren; men er ettermarkedet filtre også tilgjengelig fra auto deler butikker, som kan være litt billigere hvis du arbeider på et budsjett.

Instruksjoner

• Sitte i passasjerens sete for din samsvar med døren åpen. Finne og fjerne de to låsetapper på hver side av hanskerommet så fjern de tre skruene inni boksen med en Phillips head skrutrekker.

• Trekk plass under hanskerommet løs og Fjern de to skruene under hanskerommet med skrutrekkeren. Trekk hanskerommet av dashbordet og sett det til side.

• Fjern skruene fra endene av metallstangen med skrutrekkeren deretter fjerne baren fra dashbordet. Legg det til side og Finn hvit filteret bak. Trekke opp døren foran filteret og deretter trekke filteret ut av huset. Kast gamle filteret.

• Skyv et nytt filter i huset, skyve døren over filteret og plasser metallstangen på dashbordet over filterhuset. Installer beholde skruene, og trekk dem med skrutrekkeren.

• Skyver hanskerommet montering i dashbordet og installere beholde skruene under boksen og de tre skruene på innsiden av boksen. Bruk skrutrekkeren til å Skru fast alle skruene til de er tettsittende.

• Trykke ned de to låsetapper på plass, en på hver side av hanskerommet, og smett det lavere plass på dashbordet. Lukk hanskerommet.