Nnywellness.com

Hvordan rengjøre en 3800 Series II lavere inntak Manifold


Hvordan rengjøre en 3800 Series II lavere inntak Manifold

Buick har lenge vært en av de ledende produsentene av biler i USA og nå eies og drives av General Motors. Noen eldre Buick biler bruker en 3800 Series II motor med en øvre og nedre inntaket manifold. Manifold bidrar til å regulere inntak av drivstoff i motoren. Med en konstant flyt av drivstoff og utslipp kommer interiøret manifold raskt bygge opp rester. Øvrige hindrer manifold fungerer på topp, så det er lurt å rense ut inntaket manifold.

Instruksjoner

• Plass lavere inntaket manifold på en sement overflate utenfor. Du bruker en flamme ikke skal rense manifold i ditt hjem eller garasjen.

• Slå luften trykk gevær og peker mot en av åpningene på inntaket manifold. Luften går gjennom de forskjellige kamrene av maskinvaren.

• Antennes propan fakkel og holde det mot luft trykket pistolen. Luften hjelper bære flammen i indre av manifold. Stå klar som rusk fast på indre av mangfoldige catch fire og brannsår ut av andre kammeret åpningene.

• Slå av propan fakkel og luften trykk gevær når flammene bor og ikke lenger ut av den motsatte kammer.

• Plukk opp 3800 Series II lavere inntaket manifold med arbeid hanske og dunk den i en bøtte med vann. Vannet samler resten av tegn i manifolden, denne prosessen er fullført.