Nnywellness.com

Hvordan beregne bilens hestekrefter


Hvordan beregne bilens hestekrefter

Hestekrefter er en enhet for å måle makt, og brukes standard måleenhet uttrykke utgangseffekten på bilens motor. Ifølge Web biler, ble enheten oppfunnet av James Watt. Det ble opprinnelig brukt sammenligne dampmaskiner til hester de erstattet i industrielle arbeid. Mens mange folk er kjent med begrepet hestekrefter, vet ikke mange som hvordan å beregne bilens hestekrefter. Heldigvis ved å samle litt informasjon om bilen kan du bruke en matematisk formel til å beregne bilens hestekrefter med ingen spesialutstyr.

Instruksjoner

• Kjøre bil på en dra stripe som en kvart mile lange. Tid bilen med stoppeklokken å fastslå hvor lang tid det tar bilen kjøre hele kvartalet mil med maksimal hastighet. Dette kalles tiden (ET) og et nummer for å beregne bilens hestekrefter.

• Veie bilen. Hvis du kjenner noen med bilindustrien skjell, kan du veie i bilen for å få et bestemt nummer. Hvis du ikke har tilgang til bilindustrien skalaer, finner du produsentens offisielle tallene vekten av bilen i brukerhåndboken. Med mindre du har gjort store endringer i bilen som vil påvirke sin vekt, vil produsentens figur fortsatt gi deg et godt estimat på bilens hestekrefter.

• Beregne hestekrefter i bilen ved hjelp en kalkulator og ET metoden formelen. Ifølge-DSM.org, kan denne formelen skrives som "hestekrefter = vekt / (ET / 5.825) ³." Dette vil gi deg hestekrefter i bilen.

Tips og advarsler

  • Husk å ta vekten av sjåføren sammen med bilen når du bruker denne metoden til å beregne bilens hestekrefter.
  • Hvis ikke på en dra stripe, unngå Vegdirektoratet når timing bilen i kvartalet mile og alltid Følg trafikkreglene.
  • Mens du bruker denne formelen til å beregne bilens hestekrefter effektive, er spesielt utstyr som et dynamometer nødvendig å få en eksakt figur.