Nnywellness.com

Hvordan du kroppen arbeid på en lastebil


Hvordan du kroppen arbeid på en lastebil

Gjør kroppen arbeid på en lastebil kan bli dyrt på kort tid når du arbeider med et kroppen verksted. Du kan gjøre kroppen arbeidet selv ved å bruke materiale på en auto deler butikken. Instruksjoner om hvordan du gjør kroppen arbeid på en lastebil kan følges for å føre en nesten ny lastebil klar for en ny maling jobb. Kroppen er utarbeidelsen av kroppen for maling. Få kroppen arbeidet rett og glatt er den viktigste delen av en maling jobb.

Instruksjoner

• Bruke kroppen hammer til å forsiktig trykke ned noen høy flekker på overflaten av lastebilen. Tapp metall ned til det nivået eller lavere enn overflaten av lastebilen. Det er bedre å tappe et høyt sted før det er en liten bulk og deretter fastsette den, i stedet å prøve og reparere den som et høydepunkt på metallisk. Når sliping i senere trinn, høy kapasitet kan lett bli sett, fordi Bart metall vises før i området rundt er også pusset godt.

• Sand i og rundt alle bulkete områder med 180 grus sandpapir. En dobbel action sander er best så kutt ned på tid. Sand alle maling og primer av til ingenting, men bare metalloverflate viser.

• Søke en liberal beløpet av kroppen filler over hver lite område bruker en nal. Filler overholder ikke malte overflater, så området må bli pusset til Bart metall. La filler tørke i 30 minutter til en time. Sand det glatt, og på overflaten av lastebilen ved hjelp av flere 180 sandkorn sandpapir.

• Sand filler igjen med 220 korns slipepapir for å glatte dype riper etter 180 sandkorn sandpapir.

• Sand alle områder av lastebilen som skal males med 400 grit sandpapir og vann. Hold en kjører vannslange over sandpapir mens det berører overflaten av lastebilen. Dette forhindrer opphoping kutte i overflaten. Sand til filler er så glatt som omkringliggende lastebilen og til den originale malingen er glatt og kjedelig. Skyll lastebilen og la dem tørke helt.

• Tørk lastebilens overflaten med voks og fett remover og et håndkle før alle maling på den. Dette fjerner eventuelle forurensninger som fett fingeravtrykk eller gamle voks rengjøringsmidler.