Nnywellness.com

Hvor å erstatte Fuel filtrere en 1999 Miata


Dieselfilter i din Miata blokkerer urenheter fra å komme inn i drivstoffsystemet. Bilens dieselfilter over tid tresko og begynner å begrense drivstoff kommer fra gasstanken. Dette kan føre til din Miata å backfire, eller har problemer med å bo startet. Du kan endre dieselfilter i 1999 Miata i ca 40 minutter.

Instruksjoner

• Fjerne din Miata gass cap. Åpne førerens dør og knele så du kan se under dashbordet i tråd med gasspedalen. Like over den gasspedal koble punkt, bør du se fire firkantede reléer i en klynge. Det er to reléer foran og to reléer direkte bak seg. Koble ledningsnettet forfra, forlot relay - dette er din drivstoffpumpe stafett.

• Start din Miata motoren og la den inaktiv før den stalls ut helt. Prøv å starte motoren tre ganger utover dette punktet. Når din Miata unnlater å starte og kjøre du har med hell lettet brenselet press.

• Finn dieselfilter innenfor din motorrommet. Filteret sitter på venstre side av brems væske reservoaret på baksiden. Den har to små svarte slanger koblet til det og det ser ut som en blikkboks.

• Plass en butikk håndkle ned under dieselfilter i motorrommet. Fjern lavere slangen fra filteret ved å klemme kategoriene metall klippet ved foten av slangen. Skyv klippet tilbake en tomme. Trekk slangen av brystvorten på filter og tette det med en egnet slangen plugg. Fjerne øvre slangen på drivstoffilter på samme måte.

• Fjerne to nøtter holde drivstoffilteret i monteringsbraketten rammen med en socket skiftenøkkel. Trekk filteret og braketten fra deres monteringssted. Kontroller at det nye filteret har en brakett knyttet til den.

• Montere din nye dieselfilter tilbake på plass på sin bolt pigger. Installer begge nøtter for hånd og stram dem med din pipenøkkel til sikker.

• Koble og skyver lavere slangen på drivstoffilteret i brystvorten. Klem sammen tappene på klippet med din tang og plasseringen av klippet tilbake ved foten av slangen. Koble fra og koble øvre slangen på samme måte.

• Fjerne butikk håndkle og henge den over et gjerde tørke. Slå din Miata hette og sette gassen cap tilbake på filler røret. Koble drivstoffpumpe stafetts ledningsnett tilbake opp til det og deretter starte motoren for å teste den nye dieselfilter.

Tips og advarsler

  • Brenselet press har å bygge opp så det kan ta opptil fem forsøk før motoren er fortsatt startet--dette er normalt.