Nnywellness.com

Hvordan du Wire en Sony CDXGT300


Hvordan du Wire en Sony CDXGT300

Sony CDX-GT300 er en ettermarkedet bil stereo hovedenhet med muligheten til å spille av CDer og MP3-filer, samt motta AM / FM-radiostasjoner. Bilstereoanlegg er populære modifikasjoner som bedriftseiere ser å tilpasse eller oppgradere lydanlegget i sine biler. Visse tilpasninger er nødvendig til wire en CDX-GT300, som en wire sele kortet og radio antenne-kortet, slik at stereo fungerer i bilen.

Instruksjoner

• Beskytt deg mot elektrisk støt ved å koble fra bilbatteriet. Twist av den negative terminalen med en skiftenøkkel.

• Forberede dashbordet boliger og ledninger. Sett inn braketten leveres med stereo inn i dashbordet bolig av bilen. Noen bil oversikter krever tilpasning tillate stereo til å passe. Bøye kategoriene på kantene av braketten 90 grader for å sikre det på plass. Mate antennekabelen tykk svart radio og wire seletøy av bilen, som inneholder kraften og høyttaler ledninger, av dashbordet gjennom portalen av braketten.

• Koble ledningen selen av CDX-GT300 til en wire sele adapter. Kontroller tilkoblingene er knakk sammen ved å gi dem en mild rykk.

• Koble ledningen seletøy av bilen til den andre enden av wire sele kortet. Trykk tilkoblinger til de klikker på plass.

• Knytte til radio-antennekabelen til en radio antenneadapter hvis din modell av bilen krever tilpasning. Fest tilpasset kabelen til porten på nedre venstre side av baksiden av CDX-GT300.

• Presse kablet stereo i bolig braketten, ta vare ikke for å fange noen ledninger. Skyv det i til det låses på plass i braketten. Erstatte foran radio trim panelet. Koble bilbatteriet og aktivere CDX-GT300 å teste sine funksjoner.