Nnywellness.com

Hva forårsaker en CD-spiller til overoppheting?


Hva forårsaker en CD-spiller til overoppheting?

Hvis CD-, DVD-spiller eller andre SSD lavspent elektroniske enheter er spontant stenger, eller å sette ut en glitchy, statisk fylt signal, det kan være et tegn på at spilleren er overoppheting. Det er en rekke årsaker for overoppheting noen er lett å fikse - andre krever at du erstatte hele enheten.

Overdreven aktuelle

Du kan kjøre mye spenning gjennom kretsen. Hvis du kjører vekselstrøm, som det du får gjennom vegguttaket, kontrollerer du at du bruker riktig kortet. Spenning spesifikasjonene på kortet skal samsvare med spesifikasjonene på spilleren. Også, hvis du er utenfor USA, sjekk om du har riktig strømforsyning. Du kan ikke koble en 110V-enhet i en europeisk stil 220V stikkontakt og forventer at det skal fungere hvis du ikke har riktig kortet.

Kortslutning

En kortslutning spilleren kan forårsake rask overoppheting. Vanlige årsaker til kortslutninger inkluderer et sammenbrudd i isolasjon, forårsaker to vanligvis isolerte komponenter eller ledninger å komme i direkte kontakt eller vann eller andre ledende væske lekker i spilleren. Saltvann er spesielt skadelig på grunn av sin høyere corrosiveness og ledningsevne.

Løse tilkoblinger

En løs tilknytning kan forårsake en lokalisert oppbygging i wattstyrke rett på tilkoblingen, som bygger opp varme og som i sin tur, kan påvirke andre komponenter.

Høy romtemperatur

Høye temperaturer utenfor kan også påvirke elektroniske enheter. Overoppheting noen ganger skjer når en CD-spiller inne en varm bil. Kjører klimaanlegget for å få bilen interiør ned til en håndterlig temperatur kan hjelpe.

Stabling komponenter

Varm luft stiger. Hvis du har én komponent stablet oppå hverandre, kan varmen som frigjøres fra bunnen komponenten bidra til overoppheting av komponenten øverst. Gi dine spillere, forsterkere og andre komponenter ventilasjon plass, og ikke stable oppå den andre.